Dit is hoeveel Britt Dekker jaarlijks verdient

De presentatrice kreeg haar salaris al eens in de vorm van een paard (tot ongenoegen van de Belastingdienst), maar hoe zit het met de rest van haar inkomen?

Lees ook

Presentatrice Britt Dekker heeft het er druk mee. Onlangs maakte ze bekend dat ze samen met Martien Meiland in een nieuw programma te zien zal zijn en ook staat er een presentatieklus met Wendy van Dijk op de planning.

Britt timmert dus lekker aan de weg, maar wat levert haar dat precies op? De presentatrice gaf het laatst prijs toen ze een flinke som geld doneerde.

Paard George

Hoewel Britt haar maandsalaris niet van de daken schreeuwt, is een rekensommetje makkelijker gemaakt dan je denkt. Girlscene besloot het een en ander op een rijtje te zetten, en kwam vervolgens op een flink maandbedrag uit. Daarbij is het paard van Britt nog niet eens meegerekend.

Mocht je denken: 'Wat heeft het paard van Britt hiermee te maken?' Het paard, George, waar Britt met veel liefde voor zorgt, heeft zij in ruil voor een aantal presentatieklussen van John de Mol gekregen. Britt heeft hier nooit een geheim van gemaakt, maar bracht niet naar buiten wat het paard precies gekost heeft. Wel dat het haar 'megaproblemen' en heel wat rompslomp opleverde bij de Belastingdienst.

“Het is middeleeuwse ruilhandel. Ik wilde gewoon dat paard en als ik geld had gekregen, dan moest ik daar zelf belasting over betalen en nu niet. Belastingtechnisch moest George op naam van Talpa blijven”, vertelde de presentatrice daar in januari over bij Media Inside. “Jullie denken dat ik nu iets zeg waar ik problemen mee krijg, maar we hebben al megaproblemen ermee…”

Maandsalaris

Dat de presentatrice niet alleen uitbetaald krijgt in paarden, werd recentelijk wel duidelijk. Onlangs besloot Britt een flink bedrag te doneren aan een goed doel. Ze maakte 70.000 euro over en verkondigde vervolgens dat ze “een gift van ongeveer haar maandsalaris” aan het goede doel had uitgegeven. Dat komt dus neer op een jaarsalaris van 840.000.

Samen met haar prachtige huis in Purmerend en haar felroze Ford Ka kom je naar schatting uit op een vermogen van 700.000 euro. Lekker bezig, Britt!

Bron: Girlscene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook