Zo ziet de vriendin van Songfestival-winnaar Damiano David eruit

Que bella!

Lees ook

Een enorme winst tijdens het Eurovisie Songfestival, onmiddellijk gevolgd door een vermeend drugsschandaal: het maakte Måneskin-zanger Damiano David in één klap beroemd.

Na een negatieve drugstest is de naam van de rocker weer gezuiverd, maar wie is deze nieuwe beroemdheid nu eigenlijk? En wie is de Italiaanse schone aan zijn zijde?

Damiano David

Afgelopen weekend stemde het Eurovisie-publiek en masse op de Italiaanse band en hun nummer Zitti E Buoni. Niet alleen de zangkunsten, ook het strakke pak van frontman Damiano trok de aandacht. Maar voor wie onder de indruk is van de getatoeëerde Italiaan: hij is niet meer op de markt. De 22-jarige (ja, echt!) heeft zijn hart verloren aan deze bella donna.

Giorgia Soleri

De 25-jarige Giorgia Soleri is influencer (mooi meegenomen: dankzij het succes van haar partner schieten de volgers nu omhoog), feminist en poëzie-liefhebber. Maar denk niet dat ze haar online prestaties alleen te danken heeft aan haar famous vriend. Het is pas kort bekend dat Damiano – die weinig over zijn privéleven loslaat – al vier jaar samen is met Giorgia.

Hoewel Giorgia net als haar lief niet vies is van een tattoo hier en daar, lijkt ze verder niet zo'n rocker als haar vriend. Ze hult zich graag in classy outfits, waarbij rode lippenstift, een grote zonnebril en een parelkettinkje op zijn tijd niet kunnen ontbreken.

Bron: Viva, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook