Zó ziet de vrouw van Jan Smit eruit

Tien jaar geleden stapte Jan in het huwelijksbootje met de Volendamse blondine.

Lees ook

Aan Jan Smit afgelopen weekend de eer om samen met Chantal, Edsilia en Nikkie het Eurovisie Songfestival te presenteren. Nu de zanger weer volop in de spotlights staat, vragen we ons af hoe de Jans lief er ook alweer uitziet.

Familie Smit

Naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur is Jan Smit namelijk óók een trotse man en (bonus)papa. Hij woont samen met zijn vrouw Liza Plat, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg).

Ontmoeting

Jan en Liza zijn al meer dan een decennium lang samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. De twee ontmoetten elkaar in 2009 en na de eerste ontmoeting leek er al meteen een vonk over te zijn geslagen.

Op Valentijnsdag ging de presentator op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint-Maarten om daar te trouwen. Een goeie zet, want zo had het kersverste stel én prachtig weer én tegelijkertijd toch de memorabele trouwdatum 11-11-2011. Zo'n zonnig feest was op een Volendamse novemberdag waarschijnlijk niet gelukt!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook