Zo heb je altijd een wijn die bij je past in huis

Proef op je eigen gemak en vind je 'Vinoprint'.

Lees ook

Altijd je favoriete fles klaar hebben liggen in het wijnrek: het is een heerlijke gedachte. Maar probeer die favoriet eerst maar eens te vinden. De 'klein-maar-wijnbox' helpt daarbij een handje.

Klein maar wijn

Voor wie nooit verlegen wil zitten om een goede fles wijn, is een wijnabonnement een uitkomst. Bij Vinobox sluit je een flexibel abonnement af en krijg je elke maand wijnen die bij jouw smaakprofiel passen thuisbezorgd.

Waarschijnlijk heb je wel een voorkeur voor rood of wit, zoet, droog, fruitig, soepel… Maar dat maakt het niet direct makkelijk om te kiezen tussen de vele wijnsoorten die verkrijgbaar zijn. Daarom introduceert Vinobox de 'klein-maar-wijnbox', een proefpakket waarmee je jouw precieze voorkeuren in kaart kunt brengen. Om vervolgens iedere maand, zo lang je wilt, je favoriete fles thuis te ontvangen.

Thuisproeverij

Zo'n proeverij doe je gewoon thuis, op je eigen gemak: Beau Monde probeerde het uit. Je ontvangt de 'klein-maar-wijnbox' heel eenvoudig in de brievenbus (handig als je, net als ondergetekende, op het moment van bezorging elders een wijntje zit te doen) en vindt daarin vier kleine flesjes met uiteenlopende smaken.

De verschillende wijnen kun je vervolgens proeven onder virtuele begeleiding van een sommelier en het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Een aantal sterren per wijn geven is genoeg, maar dieper ingaan op de technische aspecten kan ook, voor de connaisseurs onder ons. Op basis van je beoordeling per wijn stelt Vinobox je persoonlijke smaakprofiel, de 'Vinoprint', op et voilà: voortaan kun je maandelijks een speciaal voor jou samengestelde wijnbox thuis ontvangen.

Niet meer zelf sjouwen met flessen wijn of lang staan twijfelen bij het schap, dat klinkt zo gek nog niet! Ben je ook benieuwd naar je eigen smaakprofiel? Je ontvangt nu een gratis klein-maar-wijnbox bij een membership op www.vinobox.nl. Cheers!

Beeld: Vinobox

Laatste nieuws

Zie ook