Sylvie Meis: ‘Ik eet veel meer dan iedereen denkt’

Aan Beau Monde vertelt Sylvie hoe het echt zit met haar veelbesproken eetpatroon.

Het is geen geheim dat Sylvie Meis hard werkt voor haar killerbody, maar van het beeld dat ze alleen op blaadjes sla zou leven, klopt niets. Aan Beau Monde vertelt Sylvie hoe het nu echt zit met haar veelbesproken eetpatroon.

Vertekend beeld

“Ik denk dat mensen een heel vertekend beeld hebben. Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno's”, laat Sylvie weten in gesprek met Beau Monde. Dat betekent niet dat haar strakke figuur Sylvie zomaar is komen aanwaaien. De presentatrice sport veel en eet gezond, maar niet alléén maar gezond.

“Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is. Ik denk ook niet dat het gaat om die snackmomenten, maar om al die andere momenten dat je wél voor gezonde voeding kiest.” En dat betekent dat ze soms de lekkernijen ook even laat staan. “Ik zou eigenlijk vandaag met mijn team mijn verlate verjaardag vieren, maar morgen moet ik bij de shoot in een latex jurkje passen. Dan ga ik natuurlijk niet aan de donuts en champagne –die bewaren we voor daarna.”

Discipline

Gedisciplineerd is Syl in ieder geval zeker. “Ik kan het allemaal: heel hard trainen, maar ook heel weinig eten”, vertelt La Meis. “Ik train elke dag, en voor die taille in combinatie met ronde billen, die ik nu eindelijk heb, moet je wel honderdduizend plankvariaties doen. Soms mag het voor een shoot nog net iets strakker, dan eet ik vijf dagen geen suikers en fruit en drink ik geen alcohol.”

Bij Sylvie's nieuwe lingerielijn, die binnenkort verkrijgbaar is bij de Aldi, draait het echter niet om figuur. “Vrouwelijkheid en sexy zijn zit in jezelf. Het is een gevoel dat je van binnenuit creëert, en dat staat los van je maat of je looks.” Ook speelt comfort een grote rol. “Ik mag dan zelf een kleine maat hebben, ik wil ook iets dragen dat lekker zit als ik op de bank hang, mijn Kinder Bueno's eet en Netflix kijk.”

Sylvie vertelt meer over haar lijf, eetpatroon, lingeriecollectie, jaloezie en huwelijk in de nieuwste Beau Monde. Vanaf aanstaande woensdag in de winkel!

Bron: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws