Zien: zo zien de knappe broer en zus van Sarah van Soelen eruit

Goede genen!

Lees ook

Kort na zijn breuk met Monique liet André Hazes weten dat hij liefdevol was opgevangen door de familie Van Soelen. Hoe het vervolgens met Sarah is gelopen weten we allemaal, maar wie zijn de andere Van Soelentjes eigenlijk?

Familiemens

De knappe influencer die zichzelf de vriendin van André Hazes mag noemen, is een echt familiemens. We hebben Sarah op Instagram al meerdere keren met haar zus, moeder en vader gespot. De oplettende volgers hebben waarschijnlijk ook opgemerkt dat op de Instagram-feed ook twee foto's van de broer van Sarah te vinden zijn. Let's take a look!

Handsome broer

Zo deelde de influencer een aantal weken geleden een foto waarbij ze op schoot zat van haar broer. Bij de foto schreef Sarah de tekst: “Mio fratello, per sempre.” Dit is de Italiaanse vertaling voor: mijn broer, voor altijd.

Eerder dit jaar zette Sarah haar broer ook al eens in het zonnetje voor zijn verjaardag. Sarah, die hier nog een brunette was, zit ook op deze foto op de schoot van haar broer. “I love you! My big brother! Birthday boy!”, liet ze weten bij de post.

Behalve dat de broer van Sarah gezegend is met flink wat goede genen, weten we verder maar weinig van hem. Zijn Instagram-profiel is beschermd en ook zijn alleen zijn initialen in zijn bio terug te vinden. G.R.R. Van Soelen, luidt de naam van Sarah's big brother op Instagram. Mysterieus!

Knappe zus

Van de zus van Sarah weten we iets meer. Haar naam is Julia en uit haar Instagram-profiel leiden we af dat ze in de beautysector werkt en gelukkig getrouwd is met haar knappe hubby. Net als Sarah poseert ze graag op romantische plekken en ook gaat Julia af en toe met haar (inmiddels beroemde) zus op de kiek.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook