Lang niet gezien: koningin Rania on tour!

First stop: het Witte Huis.

Lees ook

Langzaam maar zeker komen de internationale tripjes weer op gang en ook koningin Rania mocht haar koffers weer eens vol couture pakken. De royals van Jordanië zijn op bezoek in de Verenigde Staten en gingen bij de Bidens op de thee.

Koninklijk bezoek

President Joe Biden en First Lady Jill Biden hebben 't er maar druk mee, het vermaken van royals. Vorige maand waren ze zelf te gast bij Queen Elizabeth, ontmoetten ze prins Charles, prins William en hertogin Kate, en brachten ze een flitsbezoek aan de Belgische royals, maar deze keer kwam het hoge bezoek zelf langs bij het Witte Huis.

Koning Abdullah, koningin Rania en hun zoon kroonprins Hussein van Jordanië waren deze week te gast bij de Bidens en aan Jill de taak om queen Rania te entertainen.

En dat deed ze onder andere door een tour door haar witte stulpje te geven, mét uitzicht op de tuin.

Beeld: BrunoPress

En terwijl Jill Biden internationale betrekkingen besprak, dwaalden Rania's ogen toch vooral af naar de zoetigheid op tafel.

Beeld: BrunoPress

Monochroom

Modekoningin Rania benadrukte haar prachtige figuurtje met een leren riem over haar regal red japon, en ook de First Lady ging voor monochroom. We vinden het mooi gecoördineerd!

Rania blikt tevreden terug op haar eerste buitenlandbezoek in lange tijd. “Het was fijn om First Lady Dr. Jill Biden te ontmoeten in het Witte Huis. Haar enthousiasme, warmte en compassie zijn een genoegen om te zien”, schreef de koningin van Jordanië naderhand op Twitter.

Beeld: BrunoPress

Welke royals zijn next voor de Bidens?

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook