De broer van Meghan is binnenkort te zien in deze reality-show

Je kunt 24/7 op de hoogte blijven van de escapades van deze Markle.

Lees ook

Thomas Markle jr., de oudere broer van Meghan, zal in de voetsporen van zijn zus treden. Vanaf zeer binnenkort is hij namelijk ook op tv te zien. Of Meghan daar blij mee zal zijn, is nog maar de vraag…

Thomas zal overigens wel als zichzelf verschijnen. En dan bedoelen we in de breedste zin van het woord. Hij gaat namelijk meedoen aan Big Brother, waarin hij 24/7 gefilmd zal worden.

Grote broer, letterlijk

De halfbroer van Meghan doet mee aan de VIP-variant van Big Brother Australië. Hij is inmiddels gearriveerd in Sydney, waar het programma wordt opgenomen. Het is nog niet bekend wie er nog meer deelnemen aan deze variant van Big Brother, maar het gerucht gaat dat ook Caitlyn Jenner te zien zal zijn. Dat belooft interessante tv te worden. Overigens is Thomas niet vies van een goeie kwaliteitscameo op z’n tijd. Hij deed eerder ook al mee aan ‘Celebrity Boxing‘. Een box-evenement dat hij won nadat zijn tegenstander werd gediskwalificeerd.

Thomas tijdens Celebrity Boxing in 2019 – Beeld: Brunopress

Geen contact

Hoewel Thomas en Meghan dezelfde vader hebben, hebben ze geen contact met elkaar. Voor zover bekend hebben de twee elkaar voor het laatst gezien in 2011 tijdens de uitvaart van een familielid. Thomas heeft zich sindsdien, net als zijn vader, vaak negatief uitgelaten over Meghan in de media.

Bron: Royalty Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook