Deze 6 royals schreven óók een boek

Terwijl we met z’n allen reikhalzend uitkijken naar alle juice die Harry gaat verklappen in zijn memoires, zijn we op zoek gegaan naar andere royals die ook ooit in de pen zijn geklommen.

De memoir van Harry, die ergens in 2022 in de boekhandels zal verschijnen, belooft boordevol details te staan die nog nooit eerder naar buiten zijn gekomen. Hij zal alles vertellen over zijn leven als senior royal. Andere royals pakken het iets subtieler aan, zoals zijn vrouw Meghan. Zij publiceerde eerder dit jaar haar eerste kinderboek.

1. Meghan Markle – The Bench 

Beeld: Amazon

Voor dit kinderboek haalde Meghan inspiratie uit prins Harry en hun zoon Archie. Het boek vertelt het verhaal van een band tussen een vader en een zoon, gezien door de ogen van de moeder.

Ook van Meghan Markle – Together: Our Community Cookbook 

Nog even en MM kan een hele bibliotheek vullen met boeken van haar eigen hand. Together: Our Community Cookbook is een kookboek dat Meghan maakte na de ramp met de Grenfell Tower in Londen in 2018. Samen met een groep locals kookte Meghan maaltijden voor de buurt. Voor dit receptenboek schreef Megs alleen het voorwoord, maar toch.

2. Kate Middleton – Hold Still: A Portrait of Our Nation 

Het boek Hold Still is een fotoproject dat door Kate werd uitgebracht aan het begin van de Covid-19-pandemie. Voor het boek vroeg ze mensen van allerlei afkomsten om een portret op te sturen, gemaakt tijdens de lockdown.

3. Prins Charles – Climate Change (A Ladybird Expert Book)

Samen met milieuexpert Tony Juniper en klimatoloog Dr. Emily Shuckburgh maakte prins Charles een kinderboek over het lichte onderwerp klimaatverandering. In het boek wordt klimaatverandering uitgelegd op een simpele manier, zodat kinderen het kunnen begrijpen.

4. Sarah Ferguson – Little Red

Beeld: Amazon

De hertogin van York heeft echt carrière gemaakt als schrijver. Ze is een New York Times-bestselling author en heeft meerdere succesvolle kinderboeken geschreven. Budgie de Helikopter bijvoorbeeld. Over jeugdsentiment gesproken… Ook Little Red is geschreven door Sarah. Een verhaal over karweitjes bij een cottage op een herfstdag.

5. Charles Spencer – The White Ship 

Charles Spencer, de broer van Diana, schreef verschillende boeken over de moderne geschiedenis. Zijn meest recente publicatie gaat over een grote ramp uit Engelse geschiedenis: het zinken van The White Ship en de manier waarop de gevolgen de historie van Engeland voor altijd hebben veranderd.

6. Pippa Middleton – Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends

Beeld: Amazon

In 2012 bracht Pippa een lifestyle gids uit over het vieren van allerlei feestjes in alle seizoenen. Van brunches in het weekend tot picknicks op het strand en kerstfeestjes. Pippa weet hoe je ze allemaal tot een groot succes maakt. Als wij een boek zouden moeten schrijven, kiezen we ook deze.

Bron: Hello Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws