Love it: de Queen gaat viral op TikTok

Op haar minst koninklijke momenten is de Queen misschien wel het leukst.

Lees ook

Een oude video van de Queen gaat heel het internet over nu hij op TikTok is beland.

Eén klein woordje is het maar, en toch geeft het ons weer een heel ander beeld van Queen Elizabeth. Op videoplatform TikTok gaat Hare Majesteit nu viral met een filmpje dat al uit 2005 stamt, maar veel mensen nog niet onder ogen hadden gekregen.

In de video poseert Elizabeth voor een portretschilder, iets wat later nog een schandaleus staartje krijgt, en merkt ze op dat ze 'zichzelf voor haar eigen ogen ouder ziet worden'. “Zit je daar mee?” vraagt de kunstenaar aan de Queen, die vervolgens hoofdschuddend een nonchalant 'nah' laat vallen. “De Queen beantwoordt een vraag zoals elke Britse kerel 'm zou beantwoorden”, merkt de TikTokker op.

Na twee dagen is de video al meer dan twee miljoen keer bekeken – het zijn toch de momenten waarop de Queen even vergeet wie ze is die we het liefste zien.

@arksteriff

##fyi ##british ##britishhumour ##foryou ##foryoupage ##fy ##fypシ ##queen ##funny ##comedy ##english ##queenelizabeth ##royalfamily ##royal ##northern ##uk ##ukcomedy

♬ original sound – user6139336317900

Het gesprek vond plaats tijdens de vervaardiging van haar officiële portret, die inmiddels uit het paleis is verwijderd. De schilder, Rolf Harris, werd een paar jaar na deze royal ontmoeting schuldig bevonden van misbruik, waarna hij de cel in moest en de Queen haar portret stilletjes uit de galerij van Buckingham Palace liet halen.

Bron: Nine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook