Huh? De kinderkamers in Kensington Palace zijn ingericht met IKEA-meubels

Dit zagen we niet aankomen…

Dat je een kind bent van prins William en Kate Middleton betekent niet dat je in een bed van goud slaapt. Letterlijk. Voor de kamers van zowel prins George als prinses Charlotte koos moeder Kate namelijk voor de praktische, betaalbare meubelen van de Zweedse meubelgigant IKEA.

Sneak peek

De Sussex’jes en hun kids wonen in appartement 1A in Kensington Palace. Een plek die royal fans diep fascineert. Het liefst willen we álles weten over de inrichting van William en Kate. Zeker nadat er een sneak peek van de woning te zien was op foto’s van het bezoek van Michelle en Barack Obama.

Smaakvolle vertrekken

Op de foto’s zagen we William, Harry en Kate in gesprek met de Obama’s in één van de vertrekken van de woning van William en Kate. De smaakvol ingerichte kamer stond vol klassiek meubilair in zachte tinten en de muren hingen vol kunst in uitgesproken gouden lijsten. Wie zoiets ook had verwacht voor de slaapkamers van de kids, komt dus nu van de koude kermis thuis.

Ikensington Palace

Hello! Magazine meldt namelijk dat Kate in gesprek met een van de designers van IKEA verklapte dat ze voor zowel George als Charlotte slaapkamersets van het Zweedse concern heeft gebruikt. Om welke het gaat, hield ze helaas in het midden. Maar één ding is zeker: het hoeft geen fortuin te kosten om als een prins(es) te slapen.

Bron: prima.co.uk | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws