Zien: Wendy van Dijk lijkt als twee druppels water op haar moeder

De appel valt niet ver van de boom.

Wendy van Dijk geniet momenteel van een welverdiende vakantie samen met haar moeder. Zo'n bijzondere vakantie samen moet natuurlijk worden vastgelegd. Op Instagram deelt Wendy het vrolijke kiekje, en de gelijkenis tussen moeder en dochter valt niet te missen!

Moeder en dochter

“Samen met mijn mama. Je doet het allemaal maar even lieverd. 77 jaar sterk. Elke ochtend maak je een stevige wandeling en dat zet je voort hier in de vakantie. Elke ochtend om 7:30 uur een kwartier de pas erin! Je bent een voorbeeld voor ons allen”, schrijft ze trots bij de foto.

Wendy heeft haar goede genen duidelijk niet van een vreemde, want ook moeder Tiny ziet eruit om door een ringetje te halen. Zo moeder, zo dochter!

Sterke band

Moeder en dochter hebben een sterke band met elkaar. Eerder noemde de presentatrice haar moeder in haar tijdschrift Wendy de liefste vrouw in haar leven. “Zij heeft mij geleerd lief te zijn voor elkaar, goed te zorgen voor jezelf en voor de ander.”

Tiny vertelde eerder aan Ook over hun bijzondere band. “Ik weet alles van mijn dochter. Alle ellende die over Wendy geschreven wordt in de roddelbladen, gaat me niet in de koude kleren zitten. Het lijkt wel of mensen genieten van andermans ellende. Laat ze maar denken, ik weet hoe het zit.”

Bron: Elegance, Libelle, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws