De eerste beelden van de nieuwe prins Charles en prinses Diana in The Crown

'Diana lijkt als twee druppels water, maar wat is er met Charles gebeurd?'

De makers van Netflix-hit The Crown zijn druk bezig om ons lekker te maken voor het volgende seizoen. Na de eerste foto van de 'nieuwe' Queen Elizabeth en een vrijgegeven geschrapte scène krijgen we nu ook een indruk van de volgende prins en prinses van Wales.

Dominic West & Elizabeth Debicki

In het vijfde seizoen van The Crown nemen acteurs Dominic West en Elizabeth Debicki de rollen van prins Charles en prinses Diana op zich. En reken maar dat we de twee vaak zullen zien in de serie. Het komende seizoen zal zich namelijk afspelen in de jaren negentig en veelal draaien om het uiteenvallende huwelijk van het paar. Op Twitter geeft Netflix alvast een voorproefje van hoe 'Charles' en 'Diana' eruitzien op de set.

Spot on

“Precies als prinses Diana. Applaus voor het make-up- en haarteam.” “Diana is spot on, als twee druppels water”, klonk het al snel in de reacties op deze Tweet. Over de gelijkenis van de nieuwe Charles zijn veel The Crown-fans iets minder te spreken. “Wat is er met Charles gebeurd?” “Charles? Ben jij dit?” Al zien sommige kijkers er juist een voordeeltje in voor de Britse kroonprins: “De echte prins Charles zou blij moeten zijn dat hij zo knap wordt neergezet.” Bovendien heeft West zijn acteerkunsten al bewezen, dus veel fans kijken alsnog reikhalzend uit naar de nieuwe prins van Wales.

We zullen er helaas nog wel lange tijd op moeten wachten. Een precieze releasedatum is niet bekend gemaakt, maar voor 2022 zal het vijfde seizoen van The Crown in ieder geval niet meer verschijnen. Ondertussen wachten we met smart op de foto's van de volgende prinses Margaret, prins Philip en Camilla Parker Bowles.

Bron: Twitter The Crown | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws