Prins Harry slaat handen ineen met royal family voor eerbetoon prins Philip

Een televisie-interview, dit keer mét de andere royals.

Lees ook

Het is nog niet helemaal een gezamenlijk optreden te noemen, maar om zijn grootvader te herdenken zet prins Harry toch weer eens stapje dichter bij zijn familie.

Herinneringen van de familie

De BBC heeft laten weten dat de royal family binnenkort aan het woord komt in een nieuwe documentaire over prins Philip. Daarin zullen zij herinneringen ophalen aan hun (groot)vader, die in april dit jaar overleed. Oorspronkelijk zou het een documentaire worden voor de honderdste verjaardag van de echtgenoot van de Queen, maar de opgenomen interviews worden nu in een andere vorm gegoten.

Uniek portret

Het lijkt erop dat de jongste kleinkinderen van de Queen en prins Philip, Lady Louise en Viscount James, niet in de documentaire zullen verschijnen. Prins Harry werkt echter wel mee aan het eerbetoon. Na meerdere televisieoptredens dit jaar is het de eerste keer dat hij weer samen met zijn familie in een documentaire verschijnt.

“Alle kinderen van de Queen en de hertog, al hun volwassen kleinkinderen en andere leden van de Koninklijke Familie doen mee aan dit unieke portret van de langst dienende gemaal in de koninklijke geschiedenis”, staat in het persbericht. “De documentairemakers zijn in Buckingham Palace geweest om het personeel van de hertog te ontmoeten en om zijn werkkamer, privékantoor en bibliotheek vast te leggen, precies zoals ze eruitzagen gedurende zijn zeven decennia in het hart van het koninklijke leven.” Ook zullen er in Prince Philip: The Royal Family Remembers video's worden vertoond uit de privécollectie van de Queen.

Bron: Nine.com.au | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook