Waar is Kate? Royaltykenner reageert op zwangerschapsgeruchten

Nu de hertogin van Cambridge maanden niet in het openbaar is gezien, wordt er weer volop gespeculeerd over een vierde kindje.

Geruchten dat de hertog en hertogin van Cambridge een vierde kindje verwachten zijn er wel vaker, maar nu Kate twee maanden niet meer in het openbaar is verschenen, laaien ze wel erg hard op.

Aanwijzingen?

“Het krijgen van vier kinderen is altijd al een wens geweest van Kate”, onthulde een bekende van prins William en hertogin Kate eerder dit jaar. En hoewel drie kleine Cambridge'jes naar verluidt genoeg zou zijn voor William, wordt er door die uitspraak vaak gezocht naar aanwijzingen dat er nog een kindje op komst is. Dat ze haar kapsel verandert, een andere glow heeft of haar agenda blokkeert – het wordt allemaal genoteerd door de oplettende fans. Momenteel zou het feit dat Kate al zestig dagen niet in het openbaar is gezien hét bewijs zijn dat er iets gaande is. Maar of de hertogin echt een babybuikje verbergt of, zoals bij haar eerdere zwangerschappen, met gezondheidsklachten kampt?

Simpel antwoord

Koningshuiscommentator Russel Myers heeft een andere verklaring. “Wat ik kan onthullen…is waarschijnlijk helemaal niets. De hertogin is niet zwanger. Ik denk dat sommige mensen zich afvragen waar Kate is gebleven. Maar hoe het echt zit: ze waren gewoon op vakantie“, vertelt hij aan Today. “Er is een afspraak tussen de pers en de royals dat ze niet worden gevolgd wanneer ze op vakantie zijn. Fotografen laten hen met rust tijdens de vakantie. Ze zijn gewoon in Norfolk geweest, om uit te rusten. En ze zijn langs geweest bij Granny in Schotland.”

Blijft mogelijk

Myers wil een baby voor Kate en William niet uitsluiten, maar verwacht niet dat er binnenkort een speciale aankondiging vanuit Kensington Palace komt. “Ik denk dat ze komende dagen gewoon weer aan het werk gaan.” De laatste keer dat hertogin Kate werd gezien was op 11 juli, bij de finales van Wimbledon en van het EK voetbal.

Hertogin Kate op Wimbledon, 11 juli 2021. Beeld: BrunoPress

Bron: Nine.com.au | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws