Monaco: wat is er met prinses Gabriella gebeurd?

Prinses Charlene deelt foto's die heel wat vragen doen rijzen.

Lees ook

Nu maakt Monaco zich eens niet zorgen om de gezondheid van prinses Charlene, maar om die van haar dochter, prinses Gabriella. Wat is er gebeurd?

Been in het gips

Prinses Charlene deelt op Instagram een paar foto's van haar tweeling, Jacques en Gabriella. Ze zijn samen met hun tante, prinses Caroline, bij een hondenshow, terwijl Charlene zelf nog altijd vastzit in Zuid-Afrika. De jonge prins en prinses hebben net hun allereerste schoolweek achter de rug, en voor Gabriella ging dat zo te zien niet helemaal van een leien dakje. Op de nieuwe foto's zien we haar met een been in het gips, rondrijdend in een rolstoel.

Veel zorgen

Het – waarschijnlijk gebroken – been leidt tot veel zorgen onder royal fans op Instagram. Op het bericht van Charlene wordt massaal gereageerd met de vraag wat er is gebeurd met de kleine Gabriella, en of het wel goed met haar gaat. Iets te enthousiast geweest op het schoolplein? Een verkeerde stap op de paleistrap?

Geen statement

Het paleis heeft niets over de situatie gezegd, maar genoeg volgers van prinses Charlene schrijven geruststellende woorden: “Het is een klein kind, ongelukjes gebeuren. Word maar snel beter schatje.” Het zit de Grimaldi's niet mee, de laatste weken…

Bron: Instagram, Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook