Hertogin Kate laat zich van haar stoere kant zien

Die tiara is zó omgeruild voor een fietshelm in het geval van de sportieve hertogin.

Lees ook

De hertogin van Cambridge bewijst maar weer eens dat ze er zowel in een baljurk als in een sportoutfit fabulous uitziet.

Afgelopen dinsdag trainde Kate een dagje mee met de kadetten van de RAF. Geen gelegenheid om in naaldhakken en blazer te verschijnen, en ruil die diadeem maar om voor een degelijke fietshelm. Als we onderstaande video mogen geloven bracht de sportieve Kate het er goed vanaf tijdens het mountainbiken en abseilen!

Later die dag ging de helm weer af ruilde ze haar puffer coat om voor een klassieke, geruite blazer. Een echte herfstlook, met die zwarte skinny en stevige stappers voor een boswandeling.

Beeld: BrunoPress

Maar een beetje zomer neemt ze nog altijd met zich mee: zijn dat nieuwe, sun-kissed highlights Kate?

In het Lake District legde de hertogin een ontroerend bezoek af. Ze sprak er met mensen die als jonge Holocaust-overlevenden naar de regio waren gekomen om te herstellen.

“Ik wilde een paar van deze overlevenden persoonlijk ontmoeten om hun verhalen te horen. Over hoe ze hun eigen bedrijven hebben opgericht, een boek hebben geschreven en tot op de dag van vandaag nog een potje golf spelen”, schreef de hertogin achteraf op social media.

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook