Dit videofragment van William & Kate gaat opnieuw viraal

Wij zijn Team Kate!

Lees ook

De Cambridge'jes verrasten vriend en vijand met een portret vol royal PDA ter ere van hun 10-jarig huwelijk (zie hieronder).

PDA staat voor Public Displays of Affection. Lees: kussen, handen vasthouden etc. Iets wat je Máxima en WA, Harry en Meg, Zara Tindall en Mike geregeld ziet doen, maar prins William en hertogin Catherine passen hier liever voor.

Kijk hoe leuk ze op deze manier zijn! © Chris Floyd

Appreciërende en lovende woorden/speeches worden regelmatig onderschept, de kracht die ze uitstralen wanneer ze een gezamenlijk werkbezoek hebben of samen een statement naar buiten brengen; het laat zien dat de relatie van Wills en zijn vrouw sterk is. En die zichtbare affectie? Die houden ze lekker achter gesloten deuren. Des te leuker is een fragment waarop La Middleton tijdens een publiekelijk evenement gefilmd wordt en iets eruit laat glippen over haar man (we praten over een fragment in 2006, dus destijds haar royal lover). De onbesproken (en verborgen) privélevens van de royals leiden soms tot wanhoop, dat zelfs liplezers het tot hun missie maken om erachter te komen wat de koninklijke hoogheden op privémomenten tegen elkaar zeggen. Ditmaal de beurt aan Catherine dus.

Het evenement was William's RAF-diploma in 2006. De Queen en prins Philip waren getuige en vanaf de zijkant keken scharrel Kate Middleton en haar ouders, Michael en Carole, toe. Volgens The Mirror beweert een liplezer dat Kate een enorme fan was van William en onder de indruk was van zijn outfit en zei: “Ik hou van hem in uniform, hij is zo… zo sexy!”, waarop ze verder giechelt met haar gezelschap. Bekijk het desbetreffende fragment via deze link.

Bron: YouTube | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook