Gala time: de Grimaldi’s in op en top glamour

Prinses Charlene is nog altijd niet thuis, maar prins Albert vindt genoeg andere dames om hem te vergezellen naar het feest.

Lees ook

Of het nou een sportevenement, een prijsuitreiking of een liefdadigheidsavond is, prins Albert van Monaco grijpt maar wat graag de gelegenheid aan om er een glamoureus gala van te maken. Dit keer zelfs in zijn eigen paleis.

Donderdagavond organiseerde de prins van Monaco het Monte-Carlo Gala for Planetary Health, een veiling om geld op te halen voor het goede doel. Maar heel wat geld ging ook naar de aankleding van het event, dat ditmaal voor het eerst gehouden werd in zijn eigen paleis. Prinses Charlene was niet van de partij – ze zit nog altijd in Zuid-Afrika – maar prins Albert had as usual genoeg andere vrouwen aan zijn zijde. Zo schitterde onder andere actrice Sharon Stone in het paars (van Dolce & Gabbana) naast de vorst.

Beeld: BrunoPress

Ook een paar familieleden waren opgetrommeld voor het gala. Prinses Caroline maakte haar opwachting in kleurrijk Chanel. Had Sharon meteen iemand om mee te kletsen, Albert heeft alleen aandacht voor de camera's.

Beeld: BrunoPress

En ook nichtje Pauline Ducruet, hier rechts, vergezelde haar oom in Alter Designs (haar eigen kledingmerk) en Louboutin. Een tijdje geleden ging het gerucht dat de 25-jarige dochter van prinses Stéphanie zwanger zou zijn, maar het lijkt er niet op dat ze hier een babybump probeert te verhullen.

Beeld: BrunoPress

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook