Twaalf lieve foto’s van Kate Middleton en haar dochter

Zoete plaatjes van Kate en haar mini-me!

Schattig, grappig en herkenbaar zijn de moeder-dochter-momenten van hertogin Kate en prinses Charlotte (6 jaar). Van de peuterpuberteit tot schuchtere scholier: we zetten de liefste plaatjes van de Cambridge ladies op een rijtje.

Een trotse blik van moeder Kate die haar dochter vasthoudt, vlak voor de doop waarbij de kleine meid de namen Charlotte Elizabeth Diana krijgt.

Beeld: BrunoPress

Charlotte is een vrolijke baby die al snel lekker meefeest tijdens Trooping the Colour, the big birthday party van haar overgrootmoeder koningin Elizabeth.

Beeld: BrunoPress

Lekker dramatisch doen met Grote Broer George. Kate vindt het prima, Wills lacht als een prins met kiespijn.

Beeld: BrunoPress

De hertogin van Cambridge lijkt dolgelukkig met haar dochter, en haar styliste bovendien ook. Ze kleedt de twee regelmatig in colour coordinated outfits – want dat levert natuurlijk de leukste beelden op.

Beeld: BrunoPress

Als piepjonge royal wordt het wuiven prinses Charlotte met de paplepel ingegoten.

Beeld: BrunoPress

En niet alleen samen zwaaien, samen huppelen (op hakken!) doen mother & daughter ook. Hertogin Kate vindt beweging belangrijk voor haar kinderen en ook bij officiële gelegenheden mogen George, Charlotte en Louis best een beetje spelen.

Beeld: BrunoPress

En ook het royal protocol 'laat nóóit je onderrokken zien, windvlaag of niet' wordt er al van jongs af aan ingestampt.

Beeld: BrunoPress

Soms heeft Charlotte geen zin in al die aandacht. Of om überhaupt ergens heen te gaan. “Mommy, ik wil niet meer!”

Beeld: BrunoPress

Ook haar eerste schooldag had prinses Charlotte liever zonder pers gedaan – dat is ook al spannend genoeg natuurlijk. Gelukkig zijn er mama's lange rokken om je achter te verschuilen.

Beeld: BrunoPress

En anders zijn er altijd nog de bosjes bloemen die je een klein beetje privacy geven.

Beeld: BrunoPress

Zoet: Kate en Charlotte bij de bruiloft van Pippa Middleton, waarbij de prinses als bruidsmeisje regelmatig moed ingesproken moest worden door haar moeder. You got this, Lottie.

Beeld: BrunoPress

Matchend met mama's hoed tijdens kerstmis 2019. Sindsdien hebben we door de pandemie weinig meer gezien van prinses Charlotte, maar daar komt volgend jaar verandering in als The Queen's Jubilee groots gevierd wordt en de Cambridge'jes ongetwijfeld met zijn allen van de partij zijn. Royaltydeskundige Katie Nicholl verwacht sowieso dat we in de toekomst nog veel van Charlotte gaan horen. “Ze is de meest opgewekte en extraverte van de Cambridge-kinderen. Die sterke persoonlijkheid zal goed van pas komen wanneer ze ouder is. Ze is een echte alleskunner en heeft een mooie toekomst voor zich.”

Beeld: BrunoPress

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws