Pieter-Christiaan reageert op geruchten rondom vrouw Anita: ‘Er is niets mis met haar’

Er werd gespeculeerd dat het niet goed ging met Anita's gezondheid.

Lees ook

Nadat prins Pieter-Christiaan vorige maand een foto met zijn vrouw, prinses Anita deelde, klonk het al snel dat het niet goed zou gaan met haar gezondheid. De zoon van prinses Margriet schept nu duidelijkheid.

Update

Er waren heel wat zorgen over de gezondheid van Anita, maar de prins stelt gerust. Aan Blauw Bloed vertelt Pieter-Christiaan dat er niets aan de hand is met zijn vrouw. Hij plaatste vorige maand ter ere van zijn huwelijksjubileum een foto van zijn vrouw op Twitter, waar ze samen met hun kinderen op te zien was. Ze droeg een pet en zonnebril, waarna men al snel begon met speculeren.

De prins snapt alle bezorgde reacties om Anita's gezondheid totaal niet. “Staat ze dan zo slecht op de foto? Er is niets mis met haar gezondheid gelukkig”, vertelt hij. “De verhalen stammen vooral uit het verleden. Verder zijn wij terughoudend met foto’s en interviews, wellicht speelt dat mee.” Duidelijk!

Rugoperatie

Met het verleden doelt Pieter-Christiaan op een ingrijpende rugoperatie die Anita twintig jaar geleden heeft ondergaan. Sindsdien loopt de prinses bijvoorbeeld niet meer graag op hakken. En hoewel bijna iedereen daarvan op de hoogte is, vroegen veel mensen zich af of er meer aan de hand is. We weten er maar weinig over. Volgens Privé is Anita 'al jarenlang ziek' en wordt dat 'min of meer bewust geheimgehouden' door de koninklijke familie. Van dat gerucht is dus niets waar, laat de prins nu horen. Gelukkig maar!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook