Prins Albert schept duidelijkheid over langverwachte terugkeer prinses Charlène

Hij vertelt wanneer zijn vrouw terugkeert.

Lees ook

Nadat ze vorige maand met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis, lijkt het nu weer een beetje beter te gaan met prinses Charlene. Op Instagram deelde ze eerder deze week namelijk een vrolijk kiekje. En het lijkt erop dat ze ook snel zal terugkeren naar Monaco, zo vertelt prins Albert.

Aan de betere hand

Prinses Charlène en Albert leven nu al maanden gescheiden, doordat Charlene vanwege haar infecties niet vanuit Zuid-Afrika terug kan reizen naar Monaco. Gelukkig komt daar binnenkort dan eindelijk verandering in. In een gesprek met RMC Radio vertelde Prins Albert namelijk dat Charlene “nog steeds in Zuid-Afrika is, maar zeer binnenkort terug zal zijn, we moeten over een paar dagen met de artsen praten”.

Hij voegde eraan toe dat het weer beter met haar gaat. “Ze is beter, het was ook ingewikkeld voor haar omdat verschillende problemen haar troffen.”

Geruchten

De paar weken die prinses Charlene in haar thuisland wilde doorbrengen voor een liefdadigheidsmissie, zijn inmiddels uitgelopen tot een verblijf van bijna een halfjaar in Zuid-Afrika. Vanwege haar holteontstekingen kon ze niet per vliegtuig terugreizen, maar het herstel verloopt nu goed. “Ze zou maar een weekje blijven, ze is daar alleen maar gebleven vanwege de medische problemen die ontstonden”, vertelde prins Albert onlangs om de geruchten over een huwelijkscrisis tegen te gaan. “Ze is niet in ballingschap gegaan.”

Bron: People | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook