Monaco: Camille Gottlieb lijkt steeds meer op Grace Kelly

De kleindochters van Grace Kelly worden nog altijd met hun beroemde oma vergeleken.

Lees ook

We schreven het al eerder: de meisjes van Monaco zijn stuk voor stuk geobsedeerd door oma Grace Kelly. Wie lijkt het meest op de beroemde filmster die prinses werd? Deze week is het Camille Gottlieb die de troef in handen heeft.

Prinses Gracia verongelukte in 1982, geen van haar kleindochters heeft haar persoonlijk gekend. Misschien dat nichtjes Charlotte Casiraghi, Jazmin Grace Grimaldi, Pauline Ducruet, Camille Gottlieb en prinses Alexandra van Hannover daarom allemaal stuk voor stuk gefascineerd zijn door hun beroemde oma. Ze mogen, Alexandra tot nu toe uitgezonderd, allemaal graag poseren à la Grace, in de hoop dat ze er sprekend op lijken.

Deze week was het Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie, die op Instagram heel wat reacties als 'Wat lijk je toch op Grace!' binnen wist te slepen. Oordeel zelf!

Het is een knap plaatje, dat zeker, maar we vinden het geen twee druppels water. Nog even ter vergelijking, hier wijlen prinses Grace.

Beeld: BrunoPress

Niet lang geleden was het nog de oudste dochter van prins Albert, Jazmin Grace Grimaldi, die vergeleken werd met haar beroemde grootmoeder. Zelf laat ze in interviews graag weten dat ze, als aspirant-actrice, dolgraag in de voetsporen van haar oma wil treden. Haar tweede naam en achternaam kunnen daar natuurlijk een handje bij helpen en ook is Jazmin een knappe verschijning. Maar een exacte kopie van prinses Gracia? Sorry, kleindochters, die zit er niet tussen.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook