Cute! Prinsje Charles van Luxemburg (1) gaat al mee op werkbezoek

Jong geleerd is oud gedaan!

Lees ook

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding op het groothertogschap. De 1-jarige prins Charles, tweede in de lijn van de Luxemburgse troonopvolging, gaat nu al met zijn ouders mee op werkbezoek. En daarbij is hij duidelijk de favoriet!

On tour!

Erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg zijn al een tijdje samen met hun kleine spruit op pad. Hun missie: een bezoekje brengen aan de Luxemburgse verzorgingstehuizen om de ouderen op te beuren en het personeel te bedanken voor hun inzet de afgelopen, moeilijke tijd. En reken maar dat cutie baby Charles een glimlach op het gezicht van de bewoners en het personeel kan toveren.

Wij smelten in ieder geval best wel een beetje weg bij het vrolijke, kleine prinsje.

En gelukkig zijn ze in Luxemburg niet zuinig met kiekjes van prinsje Charles!

Baby Charles

Charles is op 10 mei 2020 geboren in de kraamkliniek van het Groothertogin Charlotte ziekenhuis in Luxemburg. Zijn volledige naam is Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume, prins van Luxemburg, prins van Bourbon-Parma. Maar zijn roepnaam is gewoon Charles of ‘Charel’, zoals ze in Luxemburg zeggen. Zijn 'werkbezoekjes' aan de verpleeghuizen worden prachtig vastgelegd door de fotografen van het Groothertogelijk Hof: alle kiekjes van prinsje Charles vind je hier.

Bron: Cour Grand Ducale Instagram | Beeld: Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Laatste nieuws

Zie ook