Win! Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Heleen van Royens ‘Moeder, dochter, minnares’

Beau Monde mag tien exemplaren van Heleens nieuwste boek weggeven.

Het meest recente boek van Heleen van Royen, Moeder, dochter, minnares, verschijnt deze week in een gloednieuw jasje. Heb jij deze bundel nog niet in de boekenkast staan? Beau Monde mag tien gesigneerde exemplaren weggeven!

Kers op de taart

Wat kun je verwachten van het boek? Moeder, dochter, minnares is een ode aan leven, liefde en lust – en bovenal kers op de taart van twintig jaar schrijverschap van Heleen van Royen. Deze jubileumbundel bevat zowel columns, als persoonlijke lange verhalen, over bijvoorbeeld de dag dat ze haar beide ouders begroef. Heleen schrijft onomwonden over de eerste keer dat ze xtc nam met haar vriend Bart en over haar bijzondere ontmoeting met George Michael via diens vriend Fadi Fawaz, na zijn een-na-laatste concert. En natuurlijk geeft ze een inkijkje in haar recente grootmoederschap. Samen geven de stukken een mooi beeld van de afgelopen twintig jaar en van alle vrouwen die Heleen is.

Maak kans op een gesigneerd exemplaar

Vanaf deze maand ligt er een nieuwe uitgave van de veelgeprezen bundel in de boekwinkels. Om dat te vieren mag Beau Monde 10 exemplaren van Moeder, dochter, minnares met handtekening van Heleen van Royen weggeven. Wil jij kans maken op dit heerlijke boek? Vul dan onderstaand formulier in.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze winactie loopt tot en met 20 november 2021. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Laatste nieuws