William en Kate willen dat Charlotte en Louis hun eigen carrière kiezen

De toekomst van hun oudste zoon, George, is natuurlijk al wel uitgestippeld.

Lees ook

Het is wel duidelijk dat Charlotte en Louis geen gewone kinderen zijn. Queen Elizabeth noemen ze 'oma' en hun oudere broer George zal ooit tot koning gekroond worden. Desondanks proberen William en Kate hun kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding te geven.

De hertog en hertogin van Cambridge zouden het dan ook helemaal niet erg vinden als Charlotte en Louis van hun koninklijke pad afwijken. Sterker nog: dat moedigen ze enorm aan!

Eigen carrière

Hoewel George, de oudste zoon van Will en Kate, nog maar acht jaar is, is zijn toekomst al zo goed als zeker. Op een dag zal hij gekroond worden tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Voor George' zusje en broertje hebben William en Kate echter andere toekomstplannen.

Volgens royalty-expert Camilla Tominey willen de hertog en hertogin van Cambridge dat hun jongste kinderen hun eigen carrières kiezen. En dan het liefst carrières buiten de Royal Family om. “[William en Kate] willen niet dat de geschiedenis zichzelf herhaalt. Ze willen niet dat prins Louis een koninklijke aanhanger wordt en de Duke of York achternagaat”, aldus de expert.

Beatrice en Eugenie

De Cambridge'jes zouden liever een carrièrepad als dat van prinses Eugenie en prinses Beatrice zien voor hun jongste kids. Hoewel Beatrice en Eugenie beiden samen met hun echtgenoten en kinderen in koninklijke residenties wonen en regelmatig op royal events verschijnen, hebben de zussen allebei een eigen carrière opgebouwd.

Zo'n toekomst lijkt ook voor royals Charlotte en Louis in het verschiet, als we de royalty-expert mogen geloven. “In het volgende decennium gaat alles veranderen. Samen met het feit dat er minder royals zullen zijn, zal op een andere manier moeten worden ingevuld wat het betekent om een royal te zijn”, aldus Tominey.

Bron: The Sun | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook