‘Prins William en prins Harry zitten helemaal niet op een verzoening te wachten’

De kans op een gezellige kerst met de hele royal family lijkt steeds kleiner...

Lees ook

Het is alweer maanden geleden dat prins William en prins Harry samen het standbeeld voor hun moeder Diana onthulden, en sindsdien zou het contact tussen de twee minimaal zijn geweest.

Blijvende spanningen

Het vertrek van prins Harry en de uitspraken die hij deed in het explosieve Oprah-interview zijn nog lang niet vergeten in het paleis. In juni waren royal broers William en Harry weer heel eventjes herenigd om een standbeeld van prinses Diana te onthullen, maar van hun ooit zo hechte band leek toen weinig meer over. Later volgde er nog een bijeenkomst voor iedereen die bijgedragen had aan het standbeeld. Prins Harry kwam daarvoor niet overvliegen vanuit Californië, maar volgens insiders was hij wel onderwerp van gesprek die dag.

Bittere woorden

“Ik heb met twee mensen gesproken die bij de bijeenkomst waren en het was erg duidelijk van de dingen die William zei dat hij nog steeds heel boos is op Harry”, deelt royaltykenner Robert Lacey. “Hij blijft ongelukkig met wat zijn broer heeft gedaan. Er is geen enkele onmiddellijke mogelijkheid tot verzoening. Van beide kanten is dat ook niet gewenst. Er zijn te veel bittere dingen gezegd.”

Beeld: BrunoPress

Kerst met de royal family

Tja, dat klinkt niet alsof we binnenkort een happy hereniging van de broers gaan zien. Al gaan de geruchten dat Queen Elizabeth haar eerste Kerstmis zonder prins Philip wel graag met de héle royal family wil vieren, dus inclusief prins William en prins Harry met hun gezinnetjes. Tip voor de tafelschikking: plaats ze allebei maar aan een ander uiteinde van de eetzaal, als we 't zo horen.

Bron: Woman & Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook