Royal modeweek: wat vonden we van de koninklijke outfits deze week?

Welke royal outfit krijgt jouw stem?

Lees ook

Natuurlijk, de royals houden zich bezig met allerlei serieuze zaken. Maar tussen staatsbezoek en boegbeeld-zijn door, genieten we stiekem nog het allermeest van de prachtige outfits die zij keer op keer tevoorschijn toveren. Maar we zijn benieuwd: wat vinden onze lezers van de mode van de royals deze week?

Máxima in Claes Iversen

Beeld: Brunopress

Als er één outfit is die deze week de tongen losmaakte, dan was het wel de 'gatenkaas' van onze eigen koningin Máxima. Een gewaagd nummertje, zélfs met de extra stukken stof onder de strategische cut-outs, die daardoor flink de meningen verdeelde. Voor sommigen was deze outfit hét perfecte voorbeeld van een fashion-forward royal die niet bang is om risico's te nemen. Anderen hekelden echter het design en de zichtbare zomen via de split. De gouden muiltjes van Gianvito Rossi maakten het geheel af, maar we zijn benieuwd: wat vind jij? Klik hieronder op de poll om je mening te geven en verzend je stem met het blauwe pijltje. Vervolgens zie je hoe de meningen zijn verdeeld!

Meghan in Carolina Herrera

Beeld: Pro Shots / SIPA USA

Na maanden konden we Meghan Markle eindelijk weer in full glam bewonderen op de rode loper. Met een gewaagde, diepe neklijn en een felrood kleurtje waar je onmogelijk omheen kon, was de Duchess een absolute eyecatcher tijdens het veteranengala. Met Giuseppe Zanotti-slingbacks en natuurlijk hubby Harry aan haar arm, straalde Meg de fotografen tegemoet. Tegelijkertijd kon het silhouet op behoorlijke kritiek rekenen. Wat vind jij?

Kate Middleton in Alexander McQueen

Beeld: Brunopress

Kate bewijst hier even dat mode tijdelijk is, maar stijl voor altijd. Dit klassieke bloesje van haar favoriete modehuis McQueen droeg ze namelijk voor het eerst al in 2011! Gecombineerd met een goede pantalon, een stel donkere pumps en een warme Catherine Walker-jas deed Kate een museum aan deze week.

Koningin Letizia in Michonet

Beeld: Brunopress

De Spaanse koningin maakte deze week haar opwachting in dit kleurrijke kleedje van Michonet. Gecombineerd met een stel felgekleurde pumps en tas van Carolina Herrera was Letizia hierin een eye-catching verschijning.

Margrethe II van Denemarken

De Deense queen was net als onze eigen Máxima deze week op staatsbezoek. De Denen doen namelijk onze oosterburen aan en zijn op bezoek in Duitsland. Dat betekent: eindeloze jurken, en hier en daar in vol ornaat een tiara. De 81-jarige koningin straalt hier bij een staatsbanket in het prachtige Bellevue-paleis in Berlijn. In vol ornaat met tiara en juwelen: Margrethe toont aan dat je op je 80e nog net zo hard kunt stralen als ooit!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook