Spaans staatsbanket: de glamourous koningin Letizia is terug!

Zelfs mét fonkelende tiara gaat onze aandacht meteen uit naar Leti's killerarmen.

Lees ook

De Spaanse koningin laat zich weer van haar glamourous kant zien. De elegantie zelve, vind je ook niet?

Zwart & shiny

Overal in Europa worden de tiara's weer vlijtig opgepoetst nu de staatsbezoeken weer op gang zijn gekomen. Het leverde ons al prachtige en very royal plaatjes op in Noorwegen en in Duitsland, en nu is ook Spanje aan de beurt. Koning Felipe en koningin Letizia ontvangen deze week de Italiaanse president en zijn dochter en mogen dus weer lekker uitpakken.

Voor het chique staatsbanket hulde Letizia zich volledig in het zwart. We weten niet wat meer indruk maakt, haar jaloersmakend gespierde armen die in deze jurk de show stelen, of de koninklijke bling die ze uit de paleiskluis heeft gehaald. Een plaatje is het in ieder geval! De koningin draagt hier de cirkeltiara van Cartier en wordt bovendien versierd door een Italiaanse sjerp die ze als grote eer van haar gasten heeft gekregen, waarmee ze voortaan 'Grootkruis in de Orde van Verdienste van de Italiaanse Republiek' is. Not bad!

Lang niet gezien

En dan nog even over dat andere accessoire waar de koningin al bijna twee jaar mee wordt gezien. De Spaanse royals hebben we lang niet zonder mondkapje gespot, maar om een hapje te eten tijdens het staatsbanket ging-ie voor het eerst af. Ze is en blijft een beauty, die Letizia!

Beeld: BrunoPress

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook