Fit Grill: de veelzijdige en gezonde tool voor elke keukenprins(es)

Grill zoveel als je wil!

Of je nu zin hebt in een ontbijt van gegrilde banaan, granola en yoghurt of een lunch met wraps, kip en avocado, een grill is makkelijk, snel én gezond. Krijg je al trek?

Alles op de grill

Een grill in de keuken alleen geschikt voor hamburgers? Think again! Gooi die aardappelkoekjes, pancakes of groenten maar op de grill en je hebt in no time heerlijke hapjes. Nog meer inspiratie nodig? Wat dacht je van: tuna melt, wraps, geroosterde kabeljauw, quesadillas, omeletjes of gewoon een heerlijke kaastosti. De mogelijkheden zijn eindeloos, want eigenlijk kan alles op de grill. Op elk moment van de dag. En je grill-creaties zijn nog gezond ook.

Fit Grill Copper

De Fit Grill Copper van George Foreman vermindert het vet namelijk tot 42%, dankzij de gekantelde stand en het handige, verwijderbare opvangbakje. George Foreman is niet voor niets een toonaangevend merk op het gebied van elektrisch grillen: het richt zich met name op vetreductie. Zo heb je een heerlijk gegrild stukje vlees of vis, met veel smaak, maar krijg je veel minder vet binnen. Grillen is bovendien ideaal als je gewoon geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De Fit Grill is in een mum van tijd warm (160x sneller dan een ovengrill), binnen 6 minuten heb je al iets bereid en dankzij de antiaanbaklaag blijft het eten niet aan de platen plakken. Daarna even een keukenpapiertje erover en de grill is klaar voor de volgende ronde. Easy does it. Enjoy!

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar bij George Foreman. De Fit Grill Copper Medium is ideaal als je tijd en ruimte tekortkomt: dankzij z’n gestroomlijnde ontwerp is hij compact zonder concessies te doen aan de prestaties, en hij kan verticaal worden opgeborgen. Voor €49,99 onder meer te koop bij bol.com. En nog tot en met 9 januari 2022 krijg je €10 cashback op de grill!

Grill-inspiratie: probeer deze pancakes eens!

Zo’n stapel fluffy Amerikaanse pannenkoeken maak je voortaan gewoon onder de grill. Voor 4 porties heb je nodig:

  • 170 gram bloem
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 30 gram gouden basterdsuiker
  • 2 grote scharreleieren
  • 250 milliliter melk
  • 1.2 theelepel vanille-extract

• Meng en zeef het meel, bakpoeder, zout en suiker. Scheid het eiwit en de dooier, combineer de eidooiers met de melk en vanille en meng door de droge ingrediënten. Klop de eiwitten op tot er zachte pieken zichtbaar zijn en spatel dan door het mengsel.
• Verwarm de grill voor op het maximum en als het groene lampje gaat branden, schep je wat van het mengsel op de bakplaat. Wanneer het beslag begint te borrelen, draai het dan om en bak aan de andere kant. En stapelen maar!

Meer informatie en recepten vind je op georgeforeman.nl.

Beeld: George Foreman | Dit is een samenwerking met George Foreman

Laatste nieuws