Yes! Hier scoor je de favoriete lipstick van Jennifer Aniston met korting

Hallo, knappe lippen!

Lees ook

Wil jij net zulke zwoele lippen als Jennifer Aniston? De actrice staat bekend als een groot fan van het make-up merk Charlotte Tilbury. Gelukkig kun je hier ook de nodige koopjes scoren tijdens Black Friday, zoals de favoriete lipstick van Jennifer.

Black Friday

Portemonnees gereed, want er staat iets heel groots te gebeuren. Vrijdag is het Black Friday en doet menig merk aan grote kortingen. Ook Charlotte Tilbury doet de nodige producten in de aanbiedingen, waaronder de populaire lipstick K.I.S.S.I.N.G Lipstick en de Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner. Deze lipproducten gaan ook zonder korting als warme broodjes over de toonbank, dus je kunt wel verwachten wat een korting gaat doen.

Penelope Pink

In 2019 liet Jennifer al weten niet meer zonder haar favoriete lipstick te kunnen. En met name de kleur Penelope Pink, een zachte roze kleur die je lippen er stralend uit laat zien. De lippenstift is een moisturized lippenstift met een satijnen finish. Hierdoor is-ie uitermate geschikt voor overdag en in de avond.

Natuurlijk is Jennifer ook prachtig zonder make-up, maar wij willen geloven dat de lippenstift je nóg mooier maakt. En met een korting van 30% kun je het sowieso proberen. Oh, handig om te weten dat er nu ook al korting wordt gegeven op de website van Charlotte Tilbury. Op naar de website, dus!

Bron: Woman and Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook