Mike Tindall vertelt over royal doop: ‘Het was een prachtige dag’

In zijn podcast is de schoonzoon van de Queen openhartig over de feestelijke dag.

Lees ook

In zijn podcast The Good, The Bad & The Rugby praat Mike Tindall vooral over rugby. Toch komen er soms ook koninklijke onderwerpen voorbij, zoals in de nieuwste aflevering van woensdag. Hierin blikt de schoonzoon van prinses Anne terug op de doop van zoon Lucas.

Een prachtige dag

Aan mede-presentator Alex Payne is de schoon-kleinzoon van de Queen erg positief over de doop. “Ik heb een geweldig weekend gehad, een paar geweldige dagen”, aldus Mike. Tijdens de doopceremonie van Lucas werd ook de zoon van prinses Eugenie en Jack Brooksbank, achterneefje August, gedoopt. Het was dus dubbel feest in Royal Lodge.

Dat zoon Lucas niet in zijn eentje de spotlight stond, vond de voormalige rugbyspeler geen enkel probleem. Hij vond het namelijk een prachtige dag. Ook deelt hij dat hij Lucas had voorbereid op het water. Op de vraag of Lucas het wel fijn vond, reageert hij: “Dat deed hij echt, ik nam hem 's ochtends mee naar het zwembad, ik denk dat ik hem erop heb voorbereid. Hij had er erg veel zin in, totdat hij uit het water kwam.”

In de podcast deelt Mike ook dat hij de dag voor de doop wat quality time had met Zara. Na een exclusief diner ter ere van het 150-jarige jubileum van Engeland Rugby in het Twickenham Stadium in London, is het koppel in het nabijgelegen Richmond-Upon-Thames een paar biertjes gaan drinken. Moet ook gewoon kunnen!

Stilletjes gevierd

Hoewel zo'n dubbele doop heel zeldzaam is binnen de koninklijke familie, werd het maar stilletjes gevierd. Zo was er geen pers aanwezig bij de ingang van de kerk en moeten we het doen met de beknopte beschrijving van Mike.

Ook werd de dag overschaduwd door slecht nieuws voor Jack Brooksbank, de man van prinses Eugenie. De vader van Jack overleed namelijk slechts een paar dagen voor de doop van zijn kleinzoon. De royal family krijgt een hopelijk feestelijkere herkansing bij de doop van prinses Beatrice' dochtertje Sienna (en wie weet, die van baby Lili?).

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook