Er bloeit een nieuwe liefde op bij de kleinzoon van de Queen!

Er is een knappe blondine aan de zijde van Peter Phillips gespot.

Er hangt liefde in de lucht! Tijdens de dubbele doop van de Queens achterkleinkinderen in de Royal Lodge afgelopen weekend verscheen Peter Phillips namelijk met een nieuwe 'date' aan zijn zijde. En het is geen onbekende van de Royal Family!

Lindsay Wallace

De zoon van prinses Anne en kleinzoon van de Queen is weer opnieuw verliefd. En tijdens de koninklijke doop van achterneefjes Lucas en August was het hoog tijd om zijn nieuwe vlam voor te stellen. Er was overigens geen pers uitgenodigd, maar door een paar foto's van de auto's wist de Britse media wel uit te vogelen wie de date van Peter Phillips was. Het gaat om niemand minder dan Lindsay Wallace, de 40-jarige dochter van een oliemagnaat. Lindsay is zeker geen vreemde, want ze was ook aanwezig op de bruiloft van Peters zus Zara en Mika Tindall. Hier hebben ze elkaar ook ontmoet. Je weet wat ze zeggen: van een bruiloft komt een bruiloft!

Lindsay is een schoolvriendin van Zara, dus de twee hebben al een lange geschiedenis samen. Sinds de ontmoeting zijn Peter en Lindsay goede vrienden geworden en waarschijnlijk is dat nu tot meer uitgegroeid. Peter werd al wel een paar keer gespot bij het huis van Lindsay.

Peter Phillips en Linsday Wallace op weg naar de doop. Bron: BrunoPress

Volgens de Daily Mail is het overduidelijk dat Peter en Lindsay samen zijn. Ze zouden naar elkaar zijn toegegroeid toen hun beide huwelijken stuk liepen (Peter is het eerste kleinkind van de Queen dat gescheiden is). Alleen hun inner circle wist van de vriendschap af. Uit een vorig huwelijk heeft Peter twee kinderen, dochters Savannah (10) en Isla (9). Ook Lindsay heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk. Natuurlijk lopen we te hard van stapel, maar we zijn benieuwd of er nog 'n royal wedding volgt!

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws