Sarah van Soelen over relatiepauze: ‘Ik begrijp André en ik steun hem’

Exclusief aan Beau Monde vertelt Sarah, de meest besproken vrouw van 2021, haar kant van het verhaal.

Lees ook

Over André Hazes en Sarah van Soelen, het meest besproken koppel van het afgelopen jaar, gaan hardnekkige geruchten rond. Maar hoe zit het écht? Exclusief aan Beau Monde vertelt Sarah waar ze nu staan.

On a break

“De laatste weken zijn een rollercoaster geweest”, vertelt Sarah aan Beau Monde. Ze oogt sterk en opgewekt, maar heeft wel net samen met André een lastig besluit genomen. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.” De geruchten over een groot conflict ontkent Sarah: “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

‘Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel’

Beste maatjes

Die pauze betekent niet dat er geen liefde meer tussen Sarah en André is. “We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu”, licht de influencer toe. Over hun toekomst samen kan Sarah nog niets zeggen. “Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.”

Meer lezen? Vanaf woensdag 8 december is de nieuwste Beau Monde verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via tijdschrift.land. In dit nummer vertelt Sarah van Soelen onder andere hoe het is om plotseling in de spotlights te staan, de (online) roddels die de ronde doen, haar verslaving, onzekerheid en kritiek op haar uiterlijk en haar dromen voor de toekomst. Ook blikken we terug op de royal smaakmakers en schandalen van dit jaar, spreken we Julia Sinning, Ferry Doedens en Renate Gerschtanowitz over hun veelbewogen jaar en kijken we binnen in het kersthuis van Peter Gillis.

Bron: Anne Tonen / Sandra ten Brink | Beeld: Foto’s: Dario & Misja | Styling: Darcheleen Oedai, Diana Theys | Haar: Niama Amhali | Make-up: Errol Severin | Pruik: The Hair Project by Mandy Markiet

Laatste nieuws

Zie ook