Lief! Douwe Bob deelt foto met pasgeboren dochtertje

'Zo verliefd op deze dame.'

Lees ook

Vorige week deelde Douwe Bob leuk babynieuws: de zanger is vader geworden van dochtertje Bobby Lou. En voorlopig zit Douwe nog wel op een roze wolk…

Helemaal verliefd

Op 9 december 2021 werden Douwe Bob en Loes van Delft de trotse ouders van een prachtige dochter: Bobby Lou. Dat Bobby Lou – een prachtige combinatie van hun namen – gelijk al de liefde van zijn leven is, is wel te zien op Instagram. “Zo verliefd op deze dame”, schrijft Douwe Bob bij een lieve foto van hem en zijn pasgeboren dochter. Te zien is dat de baby lekker tegen haar vader is aangekropen. Cute!

Lieve reacties

Binnen een mum van tijd stromen de reacties onder de foto over met lieve berichten. “Oh zo lief! Gefeliciteerd! (En succes als ze 15 is)”, schrijft actrice Tatum Dagelet. “Zo mooi, wat een lieve baby”, schrijft een andere volger. “Met jou als vader en Loes als moeder gaat die kleine een liefdevolle vrije kunstzinnige toekomst tegemoet”.

Dikke middelvinger

Afgelopen juli maakte Douwe Bob tijdens een van zijn concerten bekend dat hij vader zou worden. “Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden”, kondigde hij vol trots aan. Al snel werd duidelijk dat het ging om kunstenares Loes van Delft. Ook bleken Douwe Bob en Loes geen relatie te hebben. Hun dochtertje zal dus opgroeien zonder papa en mama in één huis. En dan liggen de meningen van ‘het grote publiek’ natuurlijk al snel op de loer.

In het programma Rooijakkers over de Vloer reageerde de zanger op alle kritiek. “Het is ook niet conventioneel. Het is niet ‘hoe het heurt’ waarschijnlijk en heel veel mensen zullen er ook een mening over hebben”, vertelde hij aan presentator Art Rooijakkers. “Maar dikke middelvinger voor je”, vervolgde hij met een stralende lach. “Ja, het is toch mijn kind”, vult Art in. “Zeker, en mijn kind gaat geliefd worden. Met alles wat ik heb. Dat weet ik”, beaamde Douwe stellig. En dat is te zien!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook