‘Er staan Meghan meer ongemakkelijke onthullingen te wachten’

Volgens kenners is de familie van Meghan bereid om heel wat uit de doeken te doen.

Lees ook

Oh dear… Als we een royaltydeskundige mogen geloven, is Thomas Markle nog lang niet klaar met moddergooien naar zijn dochter en schoonzoon.

Grote uitdaging

Meghan Markle is helemaal blij met haar nieuwe leven als moeder van twee in Californië, maar op familiegebied loopt nog lang niet alles op rolletjes. Thomas Markle, de vader van Meghan, blijft zijn dochter keer op keer beschuldigen in de pers en de jarenlange ruzie tussen de twee is nog altijd niet bijgelegd. En dat kan behoorlijk vervelende gevolgen voor de Duchess of Sussex gaan hebben. “Ik denk dat Meghan voor een aardig grote uitdaging staat als het op familie aan komt”, vertelt royaltydeskundige Jonathan Sacerdoti.

Ongemakkelijke onthullingen

“Voor zover wij weten spreekt Meghan niet meer met haar vader, maar hij laat zich veel vaak in het openbaar kritisch uit over haar gedrag en dat van Harry. Ik denk dat we in de toekomst gaan zien dat haar familieleden steeds vaker dingen gaan zeggen die verzwegen hadden moeten blijven, of dat nu haar vader of haar boer is”, vertelt Sacerdoti aan Express. En dan blijft het niet alleen bij beschuldigende interviews. “Ik denk dat we ook meer ongemakkelijke onthullingen kunnen verwachten in de vorm van boeken die over haar geschreven worden.”

Een half leven

Hoewel Meghan Markle al jaren een beroemdheid is, zijn er nog talloze dingen die we niet over haar weten. “Meghan had al een half leven achter zich toen ze betrokken raakte bij de koninklijke familie. Ze heeft een eerder huwelijk, familieruzies en een acteercarrière gehad. Daar kunnen nog allemaal verhalen uit voortkomen die interessant zijn voor de roddelbladen en die behoorlijk beschamend kunnen zijn in het leven dat ze nu leeft als hertogin.” Volgens de royaltykenner kunnen de Sussex'jes beter alvast een goede reactie paraat hebben voor als er inderdaad meer naar buiten komt.

Maar eerst krijgen we nog een heel andere kant van het verhaal. Volgend jaar brengt prins Harry namelijk zijn eigen memoires uit. Het blijft voorlopig niet stil omtrent de Californian royals.

Bron: Marie Claire US, Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook