Grappig: zó zag Viktor Brand er vroeger uit

Wij hadden hem niet meteen herkend.

Lees ook

Viktor Brand kennen we allemaal dankzij de vele televisieprogramma’s die hij heeft gepresenteerd. Zowel zijn stem als zijn uiterlijk herkennen we uit duizenden. Wist je dat hij er vroeger heel anders uitzag? Dat is te zien op een kiekje uit de oude doos, dat hij gisteren op zijn Instagram deelde.

Liefde voor tv

Viktor Brand studeerde Journalistiek aan de School of Media in Zwolle. Daar ontdekte hij zijn liefde voor televisie. Na zijn afstuderen kwam hij bij RTL4 terecht, maar na een aantal jaar stapte hij over naar SBS6. Daar beleefde hij zijn grote doorbraak toen hij het programma Shownieuws ging presenteren. Inmiddels kennen we hem ook van diverse andere programma’s, waaronder Holland’s Got Talent, Huizenjacht, De nieuwe Uri Geller en de Mr. Frank Visser-reeks.

Man en viervoeter

In 2004 is Viktor getrouwd met zijn grote liefde, André Koelewijn. “André is knap, zeer intelligent en erg rustig. Dit is totaal het tegenovergesteld van wat ik ben,” vertelde hij eerder over zijn partner aan LINDA. Hij vertelde toen ook nog altijd erg verliefd op zijn man te zijn en blij te zijn met de speciale band die ze hebben. Kinderen heeft het stel niet, maar ze hebben wel een viervoeter genaamd Tapas, geadopteerd uit Spanje. Zowel André als Tapas komen geregeld op Viktors Instagrampagina voorbij.

Terug in de tijd

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viktor Brand (@viktor_brand)

Gisteren deelde Viktor een grappig kiekje op zijn Instagram. Hij schrijft erbij dat de wazige foto uit het jaar 1993 stamt, vier jaar voor hij zijn televisiedebuut maakte bij RTL. Het is een momentopname van een studiereis naar Londen. Hoewel dat vast een leuke aangelegenheid was, kijkt de jonge Viktor niet bepaald vrolijk de lens in. Ook is het, mede door het ontbreken van zijn welbekende glimlach, lastig om hem te herkennen. Grappig om te zien hoeveel er in de loop der tijd kan veranderen!

Bron: Sterren op TV | Beeld: Instagram Viktor Brand, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook