Wie is Victoria? Het nichtje van de Spaanse koning is een ware social media-hit

Wat een verschijning!

Lees ook

Waar wij Eloise van Oranje als gravinfluencer hebben, hebben ze in Spanje Victoria de Marichalar de Borbón, ook een nichtje van de koning. Victoria timmert aardig aan de weg op Instagram. Hoog tijd om kennis te maken met de nieuwste royal social media-hit.

Koninklijke influencers

Eloise van Oranje kennen we inmiddels allemaal. Het nichtje van prinses Amalia is erg populair op social media en geeft ons daar een inkijkje in haar studentenleven. In Spanje is er ook een ‘nichtje’ van het koningshuis dat een ware hit op Instagram is geworden. Victoria is de dochter van Infanta Elena, de zus van koning Felipe.

Eerder hadden we het al over het knappe neefje van koning Felipe, die ook al zo populair is op Instagram (zou het in de familie zitten?). Beltran Lozano, is afkomstig uit Sevilla en enorm knap. Niet gek dus dat Beltran ook model is. Beltrans oma was María Margarita de Borbon Dos Sicilias Lubomirska, prinses der Beide Siciliën en een nicht van Doña Maria, moeder van voormalig koning Juan Carlos, de vader van Felipe. Deze tak van de familie vestigde zich in Andalusië. Aan de andere kant van de familie van de koning schuilt er dus ook een ware influencer.

Victoria

Victoria, is geboren in 2000 en het jongste kind van Felipe’s zus Infanta Elena en haar man Jaime de Marichalar. Prinses Elena is de oudere zus van Felipe en het oudste kind van voormalig koning Juan Carlos. Victoria was bij haar geboorte de derde in lijn van opvolging, na haar moeder en haar oom Felipe. Dat veranderende toen haar nichtjes prinses Leonor en prinses Sofia werden geboren. Nu staat Victoria op de vijfde plek in de lijn van opvolging. Maar op Instagram? Daar staat ze bovenaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @vicmabor

Victoria ging naar een kostschool in Sussex, daarna studeerde ze aan het College voor Internationale Studies (CIS) in Madrid. Dat combineerde ze allemaal met haar liefde voor Instagram, waar ze inmiddels al meer dan 113 duizend volgers heeft verzameld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @vicmabor

Looks

Victoria mag dan pas 21 zijn, haar volgers vinden haar nu al op haar tante koningin Letizia lijken. Qua stijl dan, want Letizia is natuurlijk een aangetrouwd familielid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @vicmabor

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @vicmabor

Vorig jaar verscheen ze voor het eerst op de rode loper bij de ELLE Style Awards. Victoria maakte haar opwachting in een blauwe maxi-jurk met rugdecolleté, ontworpen door de Spaanse designer Lorenzo Caprile, die ook de favoriete designer van Letizia is. Overigens hebben alle foto’s van Victoria op Instagram een hoog red carpet gehalte. Op sommige foto’s straalt ze met haar knappe boyfriend Jorge, een dj uit Madrid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @vicmabor

Hoewel Vic in het dagelijks leven nog ‘gewoon’ bedrijfskunde en management studeert, laat ze op Instagram vooral de glamourous kant van het leven zien. Onlangs legde ze bijvoorbeeld haar bezoek aan Paris Fashion Week vast, geen gemiddeld uitstapje voor een 21-jarige studente, maar helemaal in Victoria’s straatje. We hebben er een royal influencer bij, het nichtje van de koning is een echte eye catcher!

Bron: Tatler | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook