Dít is de knappe vrouw van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink

De twee zijn al tien jaar bij elkaar.

Lees ook

Luuk Ikink staat ’s avonds aan de desk bij RTL Boulevard, maar overdag is hij bij zijn grote liefde Simone Wijnands, met wie hij twee kinderen heeft. Maar, hoe ziet zijn vrouw er eigenlijk uit?

Tien jaar

Al tien jaar geleden stapte RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink in het huwelijksbootje. Dat hij nog altijd heel gelukkig is met ‘zijn’ Simone Wijnands liet hij onlangs duidelijk zien op Instagram. Hij deelde daar een prachtige serie foto’s van zichzelf én zijn grote liefde. Hij schreef bij de foto: “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Op 4 oktober 2011 in Las Vegas… En daarna een geweldige reis door Amerika! Wat een geluk!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Natuurlijk zijn er in de reacties volop felicitaties te vinden. Onder anderen William Rutten, Eddy Zoey en Chantal Janzen dragen het stel een warm hart toe. Qmusic-dj Marieke Elsinga grapt: “Hey. Toen had je nog een bril. Das effe wennen.” Hoewel deze serie foto’s natuurlijk superlief is, is het absoluut niet de eerste keer dat Luuk op Instagram te zien is met Simone aan zijn zijde. In een recent kiekje genieten de twee duidelijk van de zonnestralen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Zonnig kiekje

Sinds vorig jaar maken ze samen de podcast OchtendPod, waarbij ze aan de ontbijttafel elke ochtend in twintig minuten het nieuws bespreken. De twee leerden elkaar ruim zeventien jaar geleden kennen op de school voor de journalistiek. “De eerste radioshow die we ooit maakten, maakten we daar, samen”, vertelde Simone. “We hadden toen nooit kunnen bedenken dat we zeventien jaar later, twee kinderen en een huwelijk verder, samen een dagelijkse ochtendshow-podcast zouden gaan maken.” Wat een lief stel!

Bron: Vriendin, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook