Wauw! Prachtige nieuwe look voor Leontine

'Deze knappe dame kan alles hebben', klinkt het in de reacties.

Lees ook

Aan wie kun je een metamorfose beter overlaten dan Leco van Zadelhoff? Ook Leontine heeft een rotsvast vertrouwen in de haarstylist en nam plaats in zijn stoel voor een nieuwe coupe. Wavy lokken en een heuse pony zijn het resultaat!

Nieuwe coupe

Op Instagram deelt Leco, de vaste stylist van Leontine, stap voor stap hoe deze nieuwe coupe tot stand is gekomen. “Op wie beter dan Leontine Borsato kan ik lekker spelen met de nieuwe waves look! Eerst gekleurd, een goudbruine basis in de uitgroei, babylights in de contourlijn en balayage in de punten van het haar, en als laatste een spoeling van dialight.” Nog opvallender dan de nieuwe haarkleur zijn natuurlijk Leontines bangs. “Dan een knip: long bob met een pony, droogföhnen met een grote ronde borstel, dan de wavemaker erin, een soort kruising tussen een stijltang en krultang waardoor je die golfjes krijgt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Klaar voor de lente

“Gelukkig nieuw haar”, sluit Leco zijn post af. Aan haar grote glimlach te zien is Leontine erg blij met haar nieuwe look. Ook bij Leco’s volgers valt de wavy coupe in de smaak. “Deze knappe dame kan alles hebben.” “Echt een mooi kapsel, laat de lente nu maar komen.” “Kameleon…wat staat deze prachtige vrouw niet!” klinkt het onder andere in de comments.

Terug op social media

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Na een social media break van een paar maanden keerde Leontine afgelopen weekend weer terug op Instagram. Met een vrolijk kiekje liet ze weten dat ze een heerlijk weekend heeft gehad met haar vriendin en celebrity stylist Lonneke Nooteboom. “Zon, buitenlucht en vriendschap (ok, en een beetje wijn). Dé ingrediënten voor een heerlijk weekend!”

Bron: Instagram @lecolook en @leontineborsato, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook