Meghan Markle blijkt een dubbelgangster te hebben

Een Amerikaanse vrouw lijkt als twee druppels water op de hertogin.

Lees ook

Meghan Markle staat bekend als een prachtige verschijning. Hoewel ze one of a kind is, is er nu toch iemand opgedoken die als twee druppels water op haar lijkt. Althans, dat lijken veel mensen te vinden. De Amerikaanse Christine Mathis wordt namelijk regelmatig aangezien voor de hertogin van Sussex.


Vaak vergeleken

Christine Mathis is een 32-jarige stewardess uit de Verenigde Staten. Voor haar werk vliegt ze de hele wereld rond en ziet ze elke dag veel verschillende gezichten. Het overkomt haar regelmatig dat ze wordt vergeleken met hertogin Meghan Markle. Vooral in 2017, vlak nadat de verloving van Meghan en Harry bekend was gemaakt, gebeurde dat ineens vaak. Mensen raakten echt in de war en vroegen haar onder andere waarom ze nog een ‘gewone’ baan had als ze toch met een prins zou gaan trouwen.

Twee druppels water

Op de Instagram pagina van Christine zijn meerdere foto’s te vinden waarop ze inderdaad als twee druppels water op hertogin Meghan lijkt. Haar gezicht is iets langer en haar lippen zijn wat voller dan die van Meghan, maar we kunnen zeker zien waarom de vergelijking met de Duchess of Sussex vaak wordt gemaakt.

Groot compliment

Aan de Spaanse versie van Marie Claire geeft Christine toe dat ze blij wordt van de vergelijking: “Toen ik haar naam googlede, was ik meteen gevleid. Ze maakt veel indruk, dus voor mij is het zeker een compliment.” Ze zou naar eigen zeggen ook geen moment aarzelen als ze de kans kreeg om net zo’n carrière op te bouwen als Meghan. Zij speelde immers jarenlang de rol van Rachel in de hitserie Suits, waardoor ze al een sterrenstatus had voor ze Harry’s vriendin werd.

Terug naar de acteerwereld

Hoewel Meghan zelf stopte met acteren toen ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, is ze niet volledig bij het filmwereldje vandaan gebleven. Volgens de laatste geruchten gaat ze binnenkort namelijk de voice-over van een personage in een Disneyfilm inspreken, waarmee ze toch een beetje terugkeert naar haar roots. Om welke film het gaat, is nog niet bekendgemaakt. Wij zijn reuze benieuwd!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram Christine Mathis


Laatste nieuws

Zie ook