Lief: zo zagen Luuk Ikink en zijn vrouw er vroeger uit

De twee zijn al zeventien jaar samen!

Lees ook

Presentator Luuk Ikink is het vaste gezicht van RTL Boulevard. Slecht nieuws voor velen, want de presentator is al enige tijd van de markt. Hij is namelijk al de helft van zijn leven samen met de liefde van zijn leven. En de twee hebben een hoop schattige kiekjes! 

Lieve kiekjes

Als je Luuk Ikink nog niet op Instagram volgt, dan moet je dat zeker doen. Regelmatig deelt hij lieve kiekjes van zijn vrouw, Simone, en twee kinderen. Enne, daar duikt hij soms ook de archieven voor in. We vonden de volgende schattige throwbacks op zijn feed!

Tien jaar getrouwd

Luuk en zijn Simone trouwden op Dierendag, in 2011. Dat feest vierden ze groot, want speciaal voor hun trouwdag gingen de twee naar Las Vegas. Vorig jaar waren de twee tien jaar getrouwd, en gaf de presentator een uniek kijkje van hun speciale dag. Bij de foto schrijft hij: “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Wat een geluk.” Na hun bruiloft in Las Vegas trokken de twee verder, en hebben vervolgens een rondreis door Amerika gemaakt. Als je op de pijltjes klikt, zie je hier ook de foto’s van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Een jaar daarvoor deelde Luuk ook al een zoete foto met Simone. Wederom een throwback, weer van hun bijzondere reis door Amerika. “Inmiddels is er een heleboel veranderd in ons leven, maar dolgelukkig zijn we nog steeds”, aldus de presentator. Op de foto zien we het verliefde koppel lief naast elkaar staan. Wat een plaatje!

Benieuwd naar de lieve foto? Je ziet het op de volgende bladzijde!

Laatste nieuws

Zie ook