Beauties: Zo ziet de moeder van Yolanthe Cabau eruit

Yolanthe, Xelly en de andere Cabau's zijn gezegend met een trotse moeder.

We weten dat Yolanthe Cabau een reeks talentvolle en knappe broers en zussen heeft, maar hun moeder Richarda van Kasbergen staat minder vaak in de schijnwerpers. Al weet zij ook alles van schitteren op de rode loper!

Heel veel liefde

Yolanthe Cabau kennen we inmiddels als een leuke en lieve moeder voor Xess Xava. Op Instagram smelten we regelmatig weg bij de lieve kiekjes van moeder en zoon. Yolanthe heeft het niet van een vreemde: ook haar eigen moeder schijnt een echte ster te zijn. Meerdere keren heeft de actrice en presentatrice haar moeder Richarda online in het zonnetje gezet, omdat ze een echte steun en toeverlaat is. “Liefde zo krachtig als die van je moeder laat een diepe indruk achter. Om zo veel liefde te voelen, beschermt je voor altijd. Hou zo veel van jou, mama”, deelde Yolanthe in 2019 bijvoorbeeld op Instagram.

In de schijnwerpers

Ook Xelly Cabau zet haar moeder weleens in de schijnwerpers, bijvoorbeeld door haar mee te nemen op de rode loper. Hier zien we de twee in 2016 tijdens de première van – heel toepasselijk! – Mother’s Day.

Xelly Cabau van Kasbergen met haar moeder Richarda van Kasbergen. Beeld: BrunoPress

Als visagie-expert heeft Xelly Cabau van Kasbergen haar moeder ook weleens een prachtige look aangemeten. Zo verzorgde ze een aantal jaar geleden de make-up en haren van Richarda toen zij model stond voor een sieradenmerk. “Mama is a model now! How cool!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Hoewel Richarda van Kasbergen zelf, in tegenstelling tot haar dochters, maar weinig deelt op Instagram, heeft ook zij een prachtig kiekje samen met Yolanthe en Xelly op haar feed staan. “Dolgelukkig vandaag” Kijk mijn twee lieve meisjes nou…Alleen maar liefde!” schrijft de trotse moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richarda van Kasbergen (@vankasbergen)

Heel trots

Een aantal jaar geleden vertelde Richarda in Veronica Magazine over haar moeder-dochterband met Yolanthe: “Die is heel sterk. Zoals het hoort, en zoals veel moeders het hebben of zouden wensen. Ik ben heel trots op Yolanthe, zoals ik trots ben op al mijn kinderen.”

Dat hun band goed is, kan Yolanthe alleen maar beamen. “Mijn moeder is een engel. Ik bewonder de manier waarop ze in het leven staat en voor ons heeft gezorgd. We hebben een moeilijke tijd gehad vroeger, maar zij was onze rots in de branding. En nog steeds, want ook al worden je kinderen volwassen, ze blijven je kinderen.”

Bron: Flair, Libelle, RTL Boulevard, Veronica Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws