Bobbi Eden over cosmetische ingrepen: ‘Botox doe ik maar eens in de twee jaar’

'Ik ben er veel te lui voor', aldus Bobbi.

Lees ook

In de nieuwste Beau Monde kijken we binnen in de bungalow van Bobbi Eden. Ze vertelt ons niet alleen over haar huis, maar ook over haar leven, liefde en looks. Hoe zit het bijvoorbeeld met haar jeugdige verschijning?

‘Veel te weinig’

Als bekend televisiegezicht is Bobbi ongetwijfeld vaste klant bij de nip and tuck dokters. Toch? “Je zou het denken, maar ik ben er te lui voor. Ik doe maar eens in de twee jaar botox. Veel te weinig. Het is handiger als ik ‘het’ bij zou houden. Als ik iets laat doen, is het bij Farid Kazem. De enige cosmetische arts die aan me mag zitten. We hebben van alles geprobeerd, botox, lasers, cool sculpting – bij dat laatste worden je vetcellen bevroren. Dat werkt hartstikke goed, míts je je eetpatroon aanpast. Als je zoals ik vrolijk bitterkoekjes blijft eten, is het resultaat niet optimaal.”

Mommy Make Over

“Ik roep al enkele jaren dat ik een mommy make over wil en een borstlift, maar dokter Kazem zegt dat ik daar het type niet voor ben”, vervolgt de presentatrice. “Het is namelijk ingrijpend, je moet dagenlang rust houden, kunt niet zelf douchen. Als ik dat hoor, denk ik: laat maar. Te veel gedoe. Kennelijk baal ik niet zo erg dat ik er allerlei toestanden voor over heb. Misschien over een paar jaar?”

#Fitgirl

Verder probeert Bobbi zo goed als het gaat op voeding en beweging te letten. Het helpt dat er sinds kort twee cavia’s in huis zijn, waardoor de koelkast gevuld is met rauwkost, sla en fruit. “We hebben nog nooit zoveel gezonde dingen in huis gehad,” aldus Bobbi, terwijl ze team Beau Monde voorziet van een latte macchiato. Tikkend tegen haar eigen glas: “Sinds een week ben ik op rantsoen. Van zes latte macchiato’s op één dag naar twee.”

De blondine vertelt dat ze ‘alleen in haar hoofd een fitgirl is’. “Voor ik zwanger raakte, was ik ongeveer drie jaar lang superfit. Ik deed drie keer per week crossfit en at gezond. Op dit moment is de discipline echter ver te zoeken. Mijn prioriteiten liggen elders. Mark zet elke ochtend ruim 10.000 stappen op het strand. Ik ben wel eens mee geweest, maar vind het zo’n opgave. Komt bij dat ik een zoetekauw ben en een enorme snoepkont. Ik word niet vrolijk als iemand om 17.00 uur met een Sultana aan komt zetten als we de hele dag druk zijn geweest met opnames voor ‘Bevallen met Bobbi’ (TLC) of ‘Sex tape’ (Discovery+). Doe normaal! Hier met die roze koek! Maar vervolgens zit na een opnamereeks mijn broek te strak en heb ik het gevoel een plofkop te hebben. En dat voor een vrouw die vroeger haar geld verdiende met haar lichaam! Als ik naar andere dames kijk die wat stevig zijn, denk ik: staat je prima. Maar bij mezelf… Dus ben ik nu aan het opletten. Voor mijn gevoel met resultaat. Maar ja, dat denk ik altijd. Heb ik twee dagen niet gesnoept, meen ik dat je dat al enorm ziet. Dan roep ik dat mijn broek veel losser zit en kijkt Mark me meewarig aan. Af en toe bewegen zou een goed idee zijn, zegt hij regelmatig. En dan antwoord ik dat dat inderdaad een goed idee zou zijn. Maar echt stappen zetten… Nee. Al zit ik nu wel op rolschaatsen!”

Het hele interview met Bobbi lees je in de Beau Monde van maart 2022. Nu overal verkrijgbaar!

Interview: Sandra ten Brink | Foto: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Monique Visscher

Laatste nieuws

Zie ook