Binnenkijken bij Bobbi Eden: ‘Een bungalow, het klinkt zó oubollig’

Ze kan veel (presenteren, acteren, bevallingen begeleiden en haken) maar schoonmaken doet ze liever niet. “Eén keer per seizoen. Dan schrob ik zelfs de plinten met een tandenborstel."

Lees ook

Binnenkijken in de bungalow van Bobbi Eden (42), waar ze niets, maar dan ook helemaal níets, aan het huishouden doet, op één schoonmaakwoede-beurt per seizoen na.“Dan schrob ik zelfs de plinten met een tandenborstel. Daarna verwacht ik applaus.”

Aquarium

Het thuis van Bobbi Eden is Wateringen, een dorp met 16.000 inwoners onder de rook van Den Haag, op tien minuten van het strand. Ze woont er in een prachtige bungalow. “Gevonden toen ik zwanger was. We dachten eerst dat het een ouden van dagen-huis was – een búngalow, het klinkt zó oubollig – totdat we naar binnen gingen en blij werden van al het licht. Het is niet dat ik in een aquarium wil wonen, maar veel licht is wel lekkerder leven.”

Schrobben met een tandenborstel

Bobbi zegt dat vooral wederhelft Mark, die ze op Hyves heeft leren kennen en met wie ze op eerste date ging naar de sauna, zich bezighoudt met de inrichting van de bungalow en het huishouden. “De huishoudelijke taken zijn 95/5 verdeeld. Ja, ik weet dat dit erg klinkt. Ik ben een enorme rommelkont, Mark is altijd druk met orde in de chaos scheppen. Hij is ook vaak in de weer met doekjes. Ik doe dat één keer in de vier maanden en dan sla ik meteen door en schrob ik zelfs de plinten met een tandenborstel. Daar doe ik heel lang over. Daarna wil ik dat iedereen zegt: ‘Wat heb je dat goed gedaan!’”

Yin & yang

Bobbi vertelt dat Mark de rust zelve is en zij de eigengereide noot. “We zijn yin en yang, vullen elkaar goed aan. En dan hebben we Brandon (5 jaar oud) nog, een spiegel van mij. Maar het muzikale heeft hij van Mark – ik kan alleen de lambada zingen en dansen, verder houdt het op. Brandon is heel lief, een makkelijk kind, maar we kunnen ook ruzie maken, discussiëren. Hij weet precies hoe hij zijn moeder moet bespelen, net als ik vroeger. Dan zijn we allebei boos en komt Mark vragen wat er aan de hand is en sust de boel.”

Ook binnenkijken bij Bobbi? In de nieuwste Beau Monde showt ze haar bungalow, vertelt ze meer over #fitgirl proberen te zijn, de band met echtgenoot Mark, haar programma’s ‘Sex tape’ en ‘Bevallen met Bobbi’, haar jeugd en cosmetische ingrepen. Vanaf woensdag 2 maart overal verkrijgbaar!

Interview: Sandra ten Brink | Foto: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Monique Visscher

Laatste nieuws

Zie ook