Zo ziet Bridgerton-actrice Nicola Coughlan er in het echt uit

In de serie is ze een gorgeous redhead, maar in real life gaat ze door het leven als blondine.

Lees ook

Het tweede seizoen van Bridgerton staat dan eindelijk op Netflix. Een van onze favoriete personages in het kostuumdrama? Dat is toch wel Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan. Maar hoe ziet de actrice er in real life uit? 


Seizoen twee

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer in seizoen twee terug op onze schermen (helaas met uitzondering van de knappe Duke). Ook hebben we ons laten vertellen dat het vervolg van Bridgerton minder intieme scènes bevat – al blijven preutse kostuumdrama’s verleden tijd! –, maar nog net zoveel onmogelijke liefdes, roddels en societyperikelen. 

Zo moet Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de ideale echtgenote weten te vinden tussen de debutantes, maar raakt hij al snel verwikkeld in een love triangle. En hoewel wij als kijker inmiddels de ware identiteit van Lady Whistledown kennen, is het maar de vraag hoelang die nog verborgen blijft voor de ton.

Lady Whistledown

Lady Whistledown is niemand minder dan Penelope Featherington, vertolkt door Nicola Coughlan. Hoewel we er pas aan het eind van seizoen één achter kwamen dat Penelope Lady Whistledown is, bleek dat we dit eigenlijk al veel eerder hadden kunnen weten. 

Nicola deed vorig jaar namelijk op Twitter uit de doeken dat er in aflevering één van de serie een verborgen grap zit over de identiteit van Lady Whistledown. “Oké, ik ben benieuwd. Heeft iemand deze hint over Penelope in de allereerste scène in Bridgerton gespot?”, deelde de actrice op Twitter. Vervolgens begonnen haar volgers te gissen over wat die hint kan zijn

Al snel wist een van haar followers dat het te maken heeft met de gele veer die haar personage vasthoudt in de eerste scène. “Toen ik Penelope’s eerste scène ging opnemen, koos ik ervoor om een rekwisiet vast te houden; een enorme veer die veel leek op de veer van Lady Whistledown.”

De veer die Penelope vasthoudt als haar zus een jurk aan het passen is, lijkt enorm veel op de veer waarmee Lady Whistledown al haar roddels opschrijft. Zo zit het dus!

Benieuwd hoe Nicola er in het echt uitziet? Op de volgende pagina vind je een paar prachtige foto’s van de actrice. 


Laatste nieuws

Zie ook