Mooi stel: zo ziet de vrouw van Claudia de Breij eruit

Wie is al jarenlang de partner van de cabaretière?

Lees ook

Ze staat in het theater, is regelmatig te zien op televisie, heeft meerdere boeken op haar naam staan en een hit gescoord die iedereen kan meezingen: Claudia de Breij is gerust een van de bekendste gezichten van de entertainmentwereld te noemen. Haar partner staat echter een stuk minder in de spotlights. Wie is de grote liefde in Claudia’s leven?

Tot aan koninklijke kringen

Claudia de Breij is al jarenlang in beeld. De meeste mensen zullen haar vooral kennen als cabaretière en als zangeres van het nummer Mag Ik Dan Bij Jou, maar ook heeft ze carrière gemaakt als presentatrice en radio-dj. Daarnaast is ze columniste en auteur van verschillende boeken. Geen wonder dus dat haar faam ook tot in koninklijke kringen is doorgedrongen. Afgelopen jaar werd ze door het Koninklijk Huis gevraagd om in gesprek te gaan met kroonprinses Amalia en op basis daarvan een boek te schrijven. Zo geschiedde, en daarmee had Claudia een enorme bestseller mee te pakken. Het duurt nog even, maar eind dit jaar mag Claudia ook weer de traditionele oudejaarsconference te verzorgen, waarmee ze nog maar eens bewijst dat ze een gevestigde naam is.

Claudia en Jessica

Hoewel we de cabaretière allemaal zouden herkennen, geldt dat niet voor haar partner. Claudia is al jarenlang gelukkig samen met haar vrouw Jessica van Geel. In 2011 maakten de twee bekend dat ze een relatie hadden, enige tijd nadat Claudia had laten weten dat haar huwelijk met Conny Kraaijeveld was stukgelopen. Vijf jaar later, in 2016, stapten Claudia en Jessica in het huwelijksbootje. Daarbij waren ook hun beide ex-partners aanwezig. Claudia vond het belangrijk om een goede band met haar ex te bewaren, ook omdat ze samen een zoon hebben.

“Het heeft wel de nodige flessen witte wijn en gesprekken gekost. Maar uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen”, vertelde Claudia daar eerder over aan Story. “Ik denk dat dit in elke situatie kan, als je maar bedenkt dat het uiteindelijk maar om één ding draait: de mensen van wie je het meest houdt. En dat zijn de kinderen.”

Foto’s van de trouwdag en een paar lieve selfies van het stel zie je op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook