Ka-ching: Ye West koopt tas van kwart miljoen voor nieuwe vriendin

Chaney zou ‘oprecht blij’ zijn geweest met het bijzondere cadeau.

Lees ook

Tot voor kort was Ye West gelukkig met Julia Fox, maar dat hield helaas maar een paar weken stand. Het lijkt erop dat Ye opnieuw geluk in de liefde heeft, want hij is ontzettend blij met Chaney Jones. Zo blij zelfs, dat hij haar een heel bijzonder cadeau geeft!

Niet scheiden

Je moet misschien even goed kijken naar Chaney Jones, want ze lijkt sprekend op Ye’s ex-vrouw Kim Kardashian. En dat is opvallend, aangezien Ye de afgelopen maanden meerdere keren op social media duidelijk heeft gemaakt dat hij Kim terug wil en niet wilde scheiden. Kim is echter helemaal in de wolken met Pete Davidson, dus het lijkt er niet op dat het huwelijk nog hersteld gaat worden.

Behoorlijk prijskaartje

Net als Kim heeft Ye dus besloten om het liefdesgeluk bij een ander te zoeken. Hij heeft Chaney ook meteen al een heel bijzonder cadeau gegeven, namelijk een zeldzame Birkin bag van Hèrmes. Het prijskaartje van die tas is niet mals: hij heeft er 275.000 dollar voor betaald (wat neerkomt op 250.000 euro). Entertainment Tonight heeft vermeld dat het om een tas zou gaan die in 2004 in zeer beperkte oplage is uitgebracht.

Ye-West
Ye West met zijn nieuwe vriendin, Chaney Jones. Bron: BrunoPress

Oprecht blij

Jeffrey Berk is de CEO van Privé Porter, het bedrijf dat de tas aan Ye heeft verkocht. Hij heeft aan Entertainment Tonight verteld dat hij het cadeau persoonlijk bij Chaney heeft afgeleverd. Ye heeft via FaceTime toegekeken terwijl ze het openmaakte. Chaney en Ye zouden het vaak samen over de tas hebben gehad en Chaney zou ‘oprecht blij’ zijn geweest met het bijzondere cadeau. Snappen we, want het is niet niks.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook