Wauw: zo ziet de ‘jonge’ moeder van Natasja Froger eruit

'Moeder? Ze lijkt je zus wel!'

Lees ook

Wanneer presentatrice Natasja Froger een foto samen met haar moeder deelt, kan ze altijd rekenen op opmerkingen als ‘Huh, is dat je zus?’ De tijd lijkt in ieder geval geen vat te hebben op de prachtige Annemarie. Zo ziet de ‘moeder van’ eruit!

Goede band

Natasja Froger (56) heeft een heel goede band met haar moeder. Op Instagram laat ze regelmatige lieve woorden horen over haar mama, die ze de ‘allerliefste’, de ‘allermooiste’ en ‘mijn grootste voorbeeld’ noemt.

Geen makkelijke start

We leerden de moeder van Natasja, Annemarie, jaren terug beter kennen door een uitzending van De Ouders van… bij omroep MAX. Daarin vertelt Annemarie dat ze in Duitsland is geboren, maar voor de liefde naar Amsterdam verhuisde. Dat was niet altijd makkelijk, zo kort na de oorlog. Ze wilde dan ook zo snel mogelijk accentloos spreken en heeft ook altijd Nederlands met haar dochter gesproken.

Schade inhalen

In die uitzending vertelt Natasja liefdevol over haar moeder. “Mijn moeder is een ongelooflijk lieve, zorgzame moeder, altijd al geweest. Ze is de laatste jaren vooral heel erg aan het genieten van het leven. Ze heeft zichzelf jaren weggecijferd en is nu de schade aan het inhalen.” Annemarie reist nu bijvoorbeeld heel graag en woonde bijvoorbeeld op Bali en in Monaco. Maar in Nederland kan ze altijd bij haar dochter terecht. Waar de presentatrice dan al te blij mee is. “Mama kookt heerlijk!”

Benieuwd hoe de prachtige en lieve moeder van Natasja eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een paar mooie foto’s op een rijtje.

Laatste nieuws

Zie ook