Zien: Kate Middleton zet jarige prinses Charlotte op de kiek

Kleine meisjes worden groot!

Vandaag hangen er slingers in Kensington Palace voor de jarige dochter van hertogin Kate en prins William. Prinses Charlotte van Cambridge, vierde in de lijn van de Britse troonopvolging, wordt alweer zeven (waar blijft de tijd?!).

Nieuwe foto’s

De prinses, die officieel ‘Her Royal Highness Princess Charlotte Elizabeth Diana of Cambridge’ heet, werd in 2015 geboren in het St. Mary’s Hospital. Traditiegetrouw delen de Cambridgejes vandaag een nieuwe foto van hun razendsnel opgroeiende dochter. Maar dit jaar werd er zelfs één dag voor haar verjaardag al twee kiekjes van de prinses gedeeld.

En dat waren niet zomaar foto’s, want niemand minder dan moeder Kate heeft de foto’s gemaakt. Het is geen geheim dat de duchess van fotografie houdt. Ze is immers beschermvrouwe van de Royal Photographic Society. “Zeven morgen!”, klonk het in de caption bij de foto op het account van de Duke en Duchess of Cambridge.

Reden voor een feestje

Op de eerste foto zien we een lachende Charlotte samen met cockerspaniël Orla. De hond is al sinds 2020 lid van de koninklijke familie. Op het tweede kiekje zien we de prinses alleen. Het regent felicitaties onder de foto en er zijn talloze mensen die vinden dat de prinses heel erg is gegroeid. “No way! She’s so grown up already 💕💕💕”, klinkt het. Andere volgers vinden dat Charlotte steeds meer op vader William begint te lijken. “Williams twin!”, schrijft iemand.

Charlotte kan haar zevende verjaardag vandaag in alle rust vieren. Het is namelijk schoolvakantie in het Verenigd Koninkrijk. En omdat Kate en William afgelopen weekend ook nog eens elf jaar zijn getrouwd, is er vast genoeg reden voor een feestje in het paleis. Maak er een prachtige dag van, prinses Charlotte.

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws